22 perc a Back 4 Blood bétájának társaságában

  • Írta: Baloo
  • 2021. augusztus 8.
  • Videó
Link másolása
Javában zajlik a Turtle Rock Studios legújabb zombiirtós játékának, a Back 4 Bloodnak a zárt bétája, amiből most egy hosszabb gameplay-felvétel is érkezett a GameSpot jóvoltából.

Augusztus 5-9. között nyüstölhető korai hozzáférésben a Back 4 Blood bétája, mindenki másnak várnia kell egészen augusztus 12-ig, hogy kipróbálhassa a Turtle Rock Studios Left 4 Dead-örökösét. Ha addig sem bírjátok ki zombik nélkül, akkor érdemes belelesni a legújabb videóba, amiben kicsivel több mint 22 percen keresztül csodálhatjuk az FPS zárt bétáját a GameSpotnak köszönhetően:

A Back 4 Blood végleges premierje október 12-én esedékes PC-n, PlayStation 4-en, PlayStation 5-ön, valamint Xbox One-on és Series X/S-en is, ahol ráadásul már rögtön az első napon bekerül a zombis játék az Xbox Game Pass kínálatába.

3.
3.
shooter1234
Én szereztem bétakulcsot, így ki is tudtam próbálni a bétát. Nekem a játékmenet és a gunplay (nagy része) tetszett, meg a kártya/perk rendszer sem volt rossz, mivel úgy lett kitalálva, hogy van benne érdemi fejlődés. A gunplayben a negatívumom annyi, hogy minden fegyveren nerfeltek, mivel a tárméretük sokkal kisebb, mint a valóságban. Gondolom ezzel akarták kompenzáli a későbbi tárméret növelő fegyvermodokat.

markoci555: Igen az nekem is fájt, 1 klikk és mindkét cső elsül.

Összességében nem rossz játék, az optimalizációja jó, az 5 éves laptopom is képes volt vinni 60 fpssel, az asztali gépemnek meg meg se kottyant, még is jól nézett ki a grafika.
A játékmenet összességében jó, de nem tudom ez mennyi időre köthet le hosszútávon bárkit, ha már egyszer 60 eurót kérnek érte. Szerintem nem ér többet 30 -nál, de gondolom ezzel akarják kompenzálni azt a kiesést, ami a Gamepass -ba történő bekerülés miatt lesz, mivel elvileg első naptól elérhető lesz ezzel az előfizetéssel.
2.
2.
markoci555
amikor az első fegyverrel ment, még nem zavart annyira csak fura volt egy ilyen gyors duplalövés, aztán a lefűrészelt csövűvel megmutatkozott rendesen is ez a hülyeség, és ott már nagyon zavaró, aztán elgondolkoztam hogy lehet magát a fegyvert alkották így, hogy csak 1 kattintásra lőjön 2-t, ami még nagyobb baromság...
1.
1.
BrockSamson
Jatszottunk vele egy par kort, elso benyomasaim pozitivak. Jo volt a gunplay, a nehezseg, a palyadesign is, es mi buggal sem nagyon talalkoztunk.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...