Insurgency: Sandstorm - közeleg a konzolverzió

  • Írta: szlav
  • 2021. augusztus 10.
  • Pletyka
Link másolása
Valószínű, hogy a legtöbben már lemondtak az Insurgency: Sandstorm konzolos verzióiról, most azonban úgy tűnik, hogy nincs már messze a hányattatott sorsú portok premierje. Ha szerencsénk van, szeptemberben már fegyvert ragadhatunk.

Legutóbb tavaly júniusban értekeztünk az Insurgency: Sandstorm Xbox One-ra és PlayStation 4-re szánt változatáról. Már akkor is úgy éreztük, hogy kellemetlenül sokat csúszott az online lövölde két portja, hiszen a New World Interactive csapata az eredeti 2018-as megjelenés óta ígérgeti a konzolokra szabott változatot. Azóta szépen csendben eltelt egy újabb év, de a jó hír az, hogy úgy néz ki, a stúdió nem feledkezett meg a projektről.

Habár a hivatalos csatornákon továbbra is rádiócsend honol, nemrégiben számos játékforgalmazónál feltűnt a konzolos verzió premierdátuma. Az Egyesült Királyságban honos áruházlánc, a Game szeptember 29-ét jelölte meg premierdátumnak, ezzel párhuzamosan pedig az amerikai GameStop is frissítette a játék adatlapját, ugyanezzel a megjelenési dátummal. Egyetlen ilyen adat lehetne akár holmi placeholder is, az azonban valószínűleg több a véletlennél, hogy mindkét nagy áruházlánc éppen most, éppen ezt a dátumot jelölte meg.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...