Jövő héten indul a Diablo II: Resurrected nyílt bétája

  • Írta: Baloo
  • 2021. augusztus 11.
  • Korai verzió
Link másolása
Nem kell már sokat várnunk, hogy ismét szembenézhessünk a pokol uraival, hiszen a jövő héten mindenki kipróbálhatja majd a Diablo II: Resurrectedet. A játékot előrendelők pedig még ennél is hamarabb visszatérhetnek Sanctuary földjére.

Az Xbox Showcase műsora alatt a Blizzard a premierdátummal együtt beharangozta, hogy nyár végén kipróbálható lesz a Diablo II újrázásának a korai verziója, a minap pedig azt is megtudtuk, hogy erre már csak augusztus 20-ig kell várnunk. A nyílt béta egész pontosan este 7 órakor rajtol majd el PC-n, Xboxon, PlayStationön és Switchen.

Akárcsak az alfateszt alatt, ezúttal is öt kaszt (Amazon, Barbarian, Paladin, Sorceress és Druid) közül választhatunk majd a próbaverzióban, illetve szintén az első két fejezetet darálhatjuk majd le a sztoriból. A többjátékos mód is elérhető lesz a bétában, így semmi akadálya, hogy akár nyolc játékos egyszerre vesse magát a démonhordák közé.

Az ARPG-t előrendelő játékosok ráadásul még hamarabb térhetnek vissza Sanctuary területére, ugyanis a nyílt bétát megelőzi majd egy zárt bétateszt is, ami már holnapután, augusztus 13-án kezdetét veszi az összes platformon, szintén este 7 órakor.

A Diablo II: Resurrected végleges verziója szeptember 23-án fut be PC-re, Xbox One-ra, Xbox Series X/S-re, PlayStation 4-re és PlayStation 5-re, valamint Nintendo Switchre.

10.
10.
DragonBleacPiece
Addig is aki vegigvitte a betat,probalja ki a varakozasig az augusztus vegen megjeleno median xl sigma 2.0-t ha van kedve. Nagyon brutal uj talentek,endgame contentet es grafikai boostot kapott.
9.
9.
kanguru
Jo remasternek nez ki, de igy 2021 vege fele ennyi ev Path of Exile utan nem latom, hogy a megjeleneskori /lelkes /nosztalgiazo Diablo rajongok elszorakoznak vele par honapot statuszon tul lenne jovoje. Csodalkoznek ha karacsonyra nem lenne mar felaron.

Szerintem sokan alabecsulik a gyors internet elotti korszak sajat tapasztalatszerzesi /felfedezessel jaro jatekelmeny jelentoseget.

Nem beszelve a mobiltelefon-zombi fiatal generaciot, akiknek dopamin kell masodpercenkent es mindent ledaralnak pillanatok alatt. (igaz nekik keszul majd a vegtelenitett Diablo Immortal gondolom cash shopos autoplay/farm-mal, amivel mar igy is valoszinu a leghosszabb ideje keszulo mobiljatek cimet megszerezhetik Blizzardnal) Nem is beszelve a minden a grafika es a skinek altalanos hozzaallast.
8.
8.
Straga25
#4: *vocal minority* lesz 2-3 ezer ember aki nem fog játszani vele a per miatt? Biztos.
Érződni fog ez bármilyen szinten amikor milliókról van szó? Nem igazán.
5.
5.
memory0911
#4: jaja biztos senki nem fog bétázni és 0 eladási lesz a Ressurectednek is :D
4.
4.
Lorthirash
Most szerintem senkit nem érdekel a blizzard egy ideig.
3.
3.
markoci555
hát kezdtem örülni, hogy ledarálom, de csak 2 fejezet, meg 3 nap :/ na majd pár év múlva 50%-os leárazásnál megveszem
2.
2.
Ooorky
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...