Már az Xbox appban is mehet a cloud gaming PC-n

  • Írta: Baloo
  • 2021. augusztus 11.
  • Hír
Link másolása
Az Xbox Insider programban résztvevők mostantól a Windows 10-es applikáción keresztül is kipróbálhatják az xCloud-féle felhőalapú játékot, ami idáig a mobileszközök mellett csak a böngészőből volt elérhető.

Az Xbox Cloud Gaming (avagy xCloud) már eddig is elérhető volt PC-n, azonban ezen a platformon el kellett látogatnunk az xbox.com/play weboldalra, ahol pár kattintás után elindíthattuk a nekünk szimpatikus címeket. Az Xbox Insider programban résztvevőknek viszont mostantól újabb lehetőségük nyílt a felhőalapú játékra.

Az Insider-tagok ugyanis most már akár a Windows 10-es Xbox applikáción belül is használhatják az xCloud szolgáltatást - megkerülve ezzel a fentebb említett böngészős procedúrát. A többieknek továbbra is marad a weblapon keresztüli megoldás, de remélhetőleg hamarosan lezárul a tesztidőszak, és mindenki számára elérhetővé válik az applikációs lehetőség is.

Június végén egyébként feltuningolta a Microsoft a szolgáltatását, és azóta már Xbox Series X-hardveren pörög az xCloud. A streamelt játékok így már 1080p-s felbontásban futnak 60 fps kíséretében, valamint a gyorsabb töltési idők is érzékeltetik a jótékony hatásukat.

14.
14.
delphijos
#13: Rejtély hogy ki nevezte el a finomfőzeléket finomfőzeléknek. Full átverés. Nem is finom. Se reggel, se délben se este.
13.
13.
#11: A win teló olyan volt, mint a konzol: okádék hardver egy okádék rendszerrel és jó nagy reklámmal, ami csak azt népszerűsítette, hogy valójában semmire nem jó semmire az egész. Mindezt pedig azoknak, akik nem láttak még telefont, csak annyit tudtak az egészről, hog a Nokia 3210 és 3310 divatos volt. Azok a szétesős, recsegő-nyeklő szarok XD.

Mondjuk a Siemens-nél jobb volt, azok olyanok voltak, mint most a német autógyártás. Reklámozzák, hogy nagyon jó és hamar fel lehet tölteni, csak amikor kipróbálta a VW fejes azt a hulladék ID3-at, azonnal neiesett az Ionity-nek, mert sehová sem jutott el egy fél nap alatt sem azzal a ronccsal. Na ide lehetett jutni a Win telefonnal is. Tipikus konzolos párhuzam: az elején sem tudott semmit, közben sem, meg a végén sem, mégiscsak azért értékelték az emberek, mert működik egyáltalán és ha bekapcsoltad, akkor volt rajta kép.
12.
12.
gerappa
#11: Azzal a lépéssel ásta el magát a Nokia, hogy win mellett döntött
11.
11.
Ooorky
#10: Pedig a winphone anno qva jó volt, 3 generáción át nyúztam, sajnálom, hogy lelőtték.
10.
10.
Geribácsi
#8: Amiga os-en és Windows phoneon sincs :P
8.
8.
Animejetix
Linuxon nincs app.... Macintoshon sincs...
7.
7.
gerappa
Na akkor letesztelem, hogy lehet-e már egér+Bill kombót használni. Hamár váltottak series x-re...
6.
6.
kryszisz
Tökre szerettem volna tableten tolni vele, de a wifi és a Bluetooth összeveszik valamiért, kábbellel meg fogalmam sincs miért, de nem akarja felismerni a kontit a gép, pedig frissítettem firmware-t, vettem otg átalakítót meg minden:/ Jó telón is, de az ember keze azért hamar elfárad, mert lehúzza a súlya a kontrollert rendesen. A laptomom meg igazából már be se nagyon akar kapcsolni, szóval az mindenképp felejtős.
5.
5.
#4: Shit, még nem próbáltam. De akkor okés, megnézem 12-72 órán belül hamarosan és utána nyilatkozok.
4.
4.
Ooorky
#3: Nálam momentán a böngészős verziónak 2-3 másodperces delay-e volt, meg kb. percenként szétesett a kép, így meg pöpecül megy...
3.
3.
Mekkora jóság, hogy nem kell könyvjelzőből rányomni az 0.5 másodperc alatt betöltődő böngészőben az xbox.com/play weboldalra 1 másodperc alatt, hanem már megy egy olyan app-ből is, ami ssd-ről is 4 másodperc alatt töltődik be és csak egy másodperc rányomni arra, hogy stream?

Közben cikkíró: "- megkerülve ezzel a fentebb említett böngészős procedúrát."

Napasztmek.
2.
2.
crytek
Alig várom már hogy élesbe menjen
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...