Megtalálta Knucklesét a Sonic, a sündisznó 2

  • Írta: gorien
  • 2021. augusztus 11.
  • Cooltúra
Link másolása
A Sonic, a sündisznó jövőre esedékes folytatásában számos szereplő visszatér, és kapunk néhány új arcot is. Ezek közül a tüskés öklű Knucklesről bizonyosodott be váratlanul az, hogy ki adja majd a hangját.

Az, hogy a Sonic, a sündisznó folytatást kap, már a film premierje utáni néhány hónapban eldőlt. A forgatása már be is fejeződött, egy rövidke mozgóképes kedvcsináló társaságában pedig nemcsak azt leplezték le, hogy Tails is nagyobb szerepet kap a második részben, de azt is, hogy 2022. április 8-ra várhatjuk a premiert. Mellette viszontlátjuk majd Sonicot, James Marsdent, Jim Carrey-t és Tika Sumptert is, de most egy új szereplőt is megerősítettek az alábbi képpel.

Knuckles, a hangyászsül öklének fotóját Idris Elba tette ki a Twitterre, azzal a megjegyzéssel, hogy „Kopp, kopp...”, amire a Sonic hangját adó Ben Schwartz is válaszolt az illendő „Ki az?” kérdéssel. Azóta a Paramount hivatalosan is megerősítette, hogy nem egyszerű bolondozásról van szó, tényleg Elba fogja megszólaltatni a karaktert – a színészt legutóbb a The Suicide Squad Bloodsportjaként láthattuk.

Knuckles a Sonic the Hedgehog 3 játékban debütált 1994-ben a Mester Smaragd őrzőjeként, azóta pedig elengedhetetlen tagja a kék sün világának. Kezdetben Sonic ellensége volt, később a barátja lett, de azt még nem tudni, hogy a filmben milyen minőségében fog feltűnni. 

2.
2.
Donci1998
Hogy a sonic 2. Részében ki fogja megszólaltatni knukles - t
1.
1.
Split
Mi ez a cím? Mit jelent, hogy "Megtalálta Knucklesét a Sonic, a sündisznó 2"? Mire gondol a költő?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...