Így festenek felújítva a Diablo II átvezetői

  • Írta: szlav
  • 2021. augusztus 12.
  • Videó
Link másolása
Nincsen már messze a Diablo II: Resurrected megjelenése, de még mielőtt újra megnyílnának a pokol kapui, lehetőséget kapunk arra, hogy belelessünk a játék fejezeteit elválasztó videójelenetekbe.

A Blizzard-játékok előrerenderelt videóin rendszerint csak ámuldozunk, a jó hír pedig az, hogy a Diablo II felújításakor a stúdió nem feledkezett meg a régi átvezetőkről sem. Augusztus 13-án zárt körben, egy héttel később pedig bárki szabadon kipróbálhatja majd a Diablo II: Resurrected bétaváltozatát, amelyben a legendás ARPG első két nagy fejezetét játszhatjuk majd végig.

Nem véletlen tehát, hogy a most közzétett átvezetők is ezekhez a fejezetekhez kapcsolódnak. Amint láthatjuk, a csapat nagyon hűségesen újította fel az eredeti videókat, a modern látvány azonban így is rendkívül hatásos.

A bétára tehát ezzel lehet hangolódni, ami pedig a teljes verziót illeti, a Diablo II: Resurrected szeptember 23-án fut be PC-re, Xbox One-ra, Xbox Series X/S-re, PlayStation 4-re és PlayStation 5-re, valamint Nintendo Switchre.

2.
2.
Lorthirash
Én nem vagyok hajlandó többé ezért fizetni a blizzardéknak, kenjék a hajukra.
Nehogy már abból keressen pénzt az activision amit anno a blizzard kitalált, nevetséges az egész üzletpolitika ez nem termék.
1.
1.
jed
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...