Csúszik a Life is Strange: Remastered Collection

  • Írta: szlav
  • 2021. augusztus 12.
  • Csúszás
Link másolása
Úgy tűnik, a Dontnod és a Deck Nine túl nagy falatot vállalt a Life is Strange: True Colors és a Life is Strange: Remastered Collection szimultán fejlesztésével, így kénytelenek jövő évig elhalasztani a felújított játékokat tartalmazó csomagot.

Az eredeti tervek szerint szeptember 30-án jelent volna meg a Life is Strange: Remastered Collection, amely felújítva és egyetlen csomagba pakolva hozza el ismét a Life is Strange eredeti első évadát és annak előzményepizódjait, a Before the Stormot. Sajnos azonban még várnunk kell egy darabig arra, hogy visszatérhessünk a Blackwell Akadémiára, a közös fejlesztésért felelős Dontnod és a Deck Nine ugyanis közölte, hogy változik az ütemterv. A koronavírus-járvány a vártnál komplikáltabbá tette a fejlesztést, így a PC-re, PlayStation- és Xbox-konzolokra, valamint Nintendo Switchre és Stadiára készülő pakk csak 2022 elején kerülhet a játékosok kezébe.

Szerencsére addig sem maradunk Life is Strange nélkül, hiszen a széria legújabb epizódja, a True Colors változatlanul tartja a szeptember 10-re megjelölt premierdátumát. Alex Chen kalandja Haven Springs kisvárosában önmagában is ígéretesnek tűnik, de mégsem kell beérnünk ennyivel, szeptember 30-án a Remastered Collection helyett ugyanis kapunk majd egy bónuszepizódot. A Life is Strange: Wavelengths főszereplője Steph Gingrich lesz, a fejlesztők ígéretei szerint pedig még a mai nap folyamán érkezik egy előzetes, amely alaposabban is bemutatja majd ezt az extra fejezetet.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...