Aranylemezen a Back 4 Blood, este indul a nyílt béta

  • Írta: Baloo
  • 2021. augusztus 12.
  • Hír
Link másolása
Ma este rajtol el a Left 4 Dead szellemi örökösének, a Back 4 Bloodnak a nyílt bétatesztje PC-n és konzolokon, a Turtle Rock Studios pedig időközben örömmel jelentette, hogy aranylemezre került a zombis lövöldéje.

Pár óra múlva már nem csak gameplay-felvételeken csodálhatjuk meg a Back 4 Bloodot, hiszen magyar idő szerint 21 órakor indul a Turtle Rock Studios legújabb FPS-ének a nyilvános bétatesztje PC-n, Xboxon és PlayStationön. Miközben pedig erre várunk, a fejlesztőcsapat boldogan tweetelte, hogy elkészültek a játék munkálataival, és így már csak a lemezek sokszorosítása, valamint a bugok kiirtása van hátra az őszi premierig.

A Back 4 Blood korai verzióját egyébként augusztus 12-16. között nyüstölhetjük majd a haverokkal, a végleges játék pedig október 12-én érkezik PC-re, Xbox One-ra, Xbox Series X/S-re, PlayStation 4-re és PlayStation 5-re.

2.
2.
JohnSpartan
#1: Szerintem egy Co-op zombihenteldèbe felesleges beleerőltetni bármiféle egymás elleni marhaságot. Ha pvp-zni akarsz, van rá több 1000 játèk. Ne ez legyen a kifogás a csalódottságra és a lehúzásra.

Az eddigi látottak alapján hozni fogja azt amit egy L4D folytatásnak tudnia kène. Csak az a kèrdès mikor fullad majd unalomba ès mennyi tartalom lesz benne.
1.
1.
coderman
Sajnos eleg nagy csalodas eddig ez a game. A versus mode egy sima horda mode (kb mint a l4d2 survival mode ami alapbol uncsi volt), campaign palyakon nincs pvp. Nekem ez volt a l4d legjobb resze, versus-ba kb 1000 orat raktam. A hangulata is eleg bena sajnos, es a karakterek sem kifejezetten erdekesek.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...