Battlefield 2042 - megérkezett az Exodus kisfilm

  • Írta: gorien
  • 2021. augusztus 13.
  • Videó
Link másolása
A soron következő Battlefieldnek ugyan nem lesz egyjátékos kampánya, de ez nem jelenti azt, hogy története sincs. Ezt alapozza meg a tegnap levetített Exodus kisfilm, amiben egy régi ismerős is visszatér.

Azt már korábban megtudtuk, hogy a Battlefield 2042 nélkülözni fogja a kampányt, de a DICE nem tett le teljesen a történetmesélésről. A közeljövőben játszódó alkotás világának alapozását a tegnap fellőtt Exodus kisfilmmel kezdték meg, míg magában a játékban az idő előrehaladtával az újabb és újabb specialistákon keresztül bővül a sztori.

Ezek a specialisták különleges egységek lesznek, akiket a harc során bevethetünk, s akikből a játék megjelenésekor tíz különböző lesz – közéjük tartozik majd a Battlefield 4-ből visszatérő Kimble "Irish" Graves is. A kisfilmben rajta keresztül ismerkedünk meg a világhatalmak közé szorult No-Patek reménytelen helyzetével, és a vezetőjükkel, Ozzal, aki hajlandó lenne a harmadik világháború kirobbantására is a klímaválság sújtotta Földön.

A kisfilmben látható Exodus hajón utazik Kayvan Bechir újságíró is, az ő feljegyzésein keresztül pedig még többet megtudhatunk a Battlefield világának jelenlegi állapotáról.

A Battlefield 2042 október 22-én jelenik meg PC-re, PlayStation 4-re és PlayStation 5-re, valamint Xbox One-ra és Series X/S-re.

10.
10.
kryszisz
#9: Nem tudom, én mindenhol azt hallottam, hogy az új MW meg a Black Ops Cold War kampánya (mondjuk a Raventől nem is várnék mást) is qrva jó lett, de ki egyiket sem próbáltam, szóval passz, hogy mi igaz ebből. Azt viszont tudom, hogy én még a BF 1 szólóját is otthagytam kb. 2 óra után, pedig az még helyenként ötletes is volt (prológus, galambos rész). Ettől függetlenül érződött rajta, hogy csak muszájból került bele.
9.
9.
Lorthirash
#8: MW3 már régen volt nagyon, pont erről van szó hogy már azt a szintet sem ütik meg.
8.
8.
kryszisz
#7: Ettől függetlenül számomra sokkal nagyobb fun volt mindegyik. Mármint MW3-ig játszottam nagyjából az összes CoD kampánnyal, és imádtam mind, BF esetében meg a Bad Company single módját tartom úgy-ahogy értékelhetőnek, azt is jobbára a hangulat miatt. A scripteket meg én nem bánom, pl. a "minden randomizált" Far Cry címekben nem egyszer előfordult, hogy sunyultam volna, de egy állatka berongyolt az adott táborba, felverve ezzel mindenkit. Szerintem ez rosszabb, mint ha vezetve van a játékos.
7.
7.
Lorthirash
#6: Szerintem meg teljesen mindegy cod még szarabb ilyen téren mint bf-ek voltak.
6.
6.
kryszisz
#4: Szerintem nem a CoD-ról beszélt;)
5.
5.
Stranger
Nem bírom megnézni, fáj hogy ez nem egy kampány bemutatója. Én értelmetlennek találom ezt a filmet...
4.
4.
Lorthirash
#3: Egyet értek én is ezt látom.
Szerintem ez a kis film többet ér mint az elmúlt évek cod kampányai. :)
3.
3.
LGHDTV+
Nemtudom hogy ti ugyanazzal e a kampányokkal játszottatok e mint én, de vegyétek le a nosztalgia szemüveget. Ritka szar agyonscriptelt fos az összes, ha nem jókor vagy jó helyen, akkor simán megöl a játék, vagy nem indul tovább a következő rész. Ritka szarok voltak a kampányok.

Szóval hajrá DICE, baszón néz ki a multi. Én inkább játszom majd azt meg a BF Portalt.
2.
2.
FekaFOB
Tessen játszani a COD csudiklassz kampányaival. A kreativitás és érdekesség csak úgy árad azokból is.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...