Irány az űr, tölthető az Epic heti ajándékjátéka

  • Írta: Baloo
  • 2021. augusztus 13.
  • Akció
Link másolása
Mint ahogy azt már megszokhattuk, tegnap este is menetrendszerűen befutott az Epic Games Store aktuális ingyenjátéka, ami ezúttal nem más, mint a Double Damage Games űrstratégiája, a Rebel Galaxy.

Lassan már szabályosan meglepődnénk azon, ha egy csütörtök véletlenül úgy telne el, hogy ingyenesen bezsákolható Epic Games Store-játékok nélkül maradunk, de szerencsére a helyzet változatlan maradt ezen a héten is. Igaz, annyi különbséggel számolnunk kell, hogy ezúttal "csak" egy ajándékot kaptunk.

Ez pedig nem más, mint a múlt héten már előre beharangozott Rebel Galaxy. A Double Damage Games játéka egy igazi szerelmeslevél a sci-fi rajongóknak, hiszen egy nyitott világú, felfedezős-harcolós-kereskedős űrstratégiát tisztelhetünk benne, amiben az egész galaxis a játszóterünk lesz.

Az ingyenjátékot változatlanul az Epic Games Store-applikáción, vagy esetleg az alábbi linken keresztül adhatjátok hozzá a gyűjteményetekhez. Nem árt azonban sietni ezzel, hiszen szokás szerint jövő hét csütörtökön jön a váltás: augusztus 19-től a Void Bastards és a Yooka-Layle kerül bele az Epic ajándékkosarába.

2.
2.
Perseus84
Kihagyhatnad az Epic kommentalasat ha ertelmeset nem tudsz irni
1.
1.
crytek
Uncsi... 2019ben már irány volt az űr. Fogy a pénz nagyon látszik :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...