Már a Warzone is a Call of Duty: Vanguardot teaseli

  • Írta: szlav
  • 2021. augusztus 14.
  • Teaser
Link másolása
Felkészülhetünk rá, hogy napokon belül megérkezik a híráradat az idei Call of Duty-epizód kapcsán a hivatalos forrásokból is. A Warzone-ban már most feltűnt egy teaser, amely megágyazhat a második világháborúban játszódó Vanguardnak.

Az adatbányászoknak köszönhetően már javában szivárognak a hírek és látnivalók a Call of Duty: Vanguarddal kapcsolatosan, de valójában nem is kell ilyen messze mennünk ahhoz, hogy idejekorán értesülhessünk a második világháborúban játszódó epizódról. Elég csupán megnyernünk egy Warzone-meccset (tudjuk, ez nem feltétlenül könnyű feladat) ahhoz, hogy egy furcsa kikacsintással jutalmazzon bennünket a játék. Néhányan ezt videóra is kapták:

Ahogy azt a fenti klipen is láthatjuk, hiába nyerjük meg a battle royale-t, nem mindegyik csapattagunk éli túl az ütközetet. Az utolsó pillanatban egy mesterlövész eltalálja a helikopterhez utolsóként érkező társunkat, majd egy gyors kameravágást követően láthatjuk, hogy a merénylő nem más, mint egy második világháborús szovjet uniformisba öltözött hölgy.

A korábbi pletykák arról szóltak, hogy a Vanguard a csendes-óceáni hadszíntérre fókuszálhat majd, illetve a szivárgások szerint egy itt található szigeten játszódhat majd a Warzone új térképe is. Ennek azonban némileg ellentmondanak a napokban felásott képek és teaserek, beleértve a Warzone kikacsintását is, ezek ugyanis mind arra utalnak, hogy a nyugati és a keleti frontra is ellátogatunk majd.

Egyébként ha a szivárogtatók igazat beszélnek, akkor egészen valószínű, hogy a Call of Duty: Vanguard hivatalosan augusztus 19-én mutatkozik majd be a nagyérdemű előtt.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...