Marvel's Avengers - még idén befut Pókember

  • Írta: gorien
  • 2021. augusztus 16.
  • Letöltés
Link másolása
Az indulása óta több hős is csatlakozott már a Marvel's Avengers felhozatalához (Fekete Párduc a héten teszi ezt meg), de a korán belengetett Pókemberről régóta semmi hír. A Crystal Dynamics mindenkit megnyugtat: még idén megérkezik.

Holnap feltárul Wakanda titokzatos világa a Marvel's Avengersben, de Kate Bishopon, Sólyomszemen és Fekete Párducon kívül várhattunk még egy szuperhőst a játékba: Pókembert. Amikor felröppent, hogy a Falmászó is csatlakozik a Bosszúállókhoz, az is rögtön kiderült, hogy kizárólag a playstationösök játszhatnak majd vele, viszont a 2021 eleji érkezik dátumot nem teljesítették a fejlesztők, és azóta sem volt sok hír róla.

Pókember a márciusban kiadott, War for Wakandáig terjedő roadmapen sem szerepelt, de a Screen Rantnek adott nyilatkozatában Scott Walters, a Crystal Dynamics vezető játéktervezője megnyugtatott mindenkit, hogy a karakter nem ment sehová, továbbra is tervben van. Walters sokat nem árulhatott el, de azt igen, hogy vannak még meglepetéseik a jövőre nézve, és a hálóhintás hős is biztosan megérkezik még 2021-ben a Marvel's Avengersbe, változatlanul PlayStation-exkluzívként.

A Marvel's Avengers  PC-n, PlayStation 4-en és PlayStation 5-ön, illetve Xbox One-on és Series X/S-en játszható.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...