Dátumot kapott a felújított BloodRayne: Betrayal

  • Írta: gorien
  • 2021. augusztus 16.
  • Megjelenés
Link másolása
A BloodRayne: Betrayal egy remaster formájában kel új életre, aminek a megjelenése már nincs is olyan messze, mint kiderült. Egy hónapon belül újra nekivághatunk Rayne-nel a démonok aprításának.

A Ziggurat Interactive és a WayForward az E3-on leplezte le, hogy felújítja a BloodRayne-sorozat 2011-es darabját, a Betrayalt, és azt feljavított látvánnyal, az eredeti szinkronszínészekkel és néhány modern funkcióval tárja majd elénk. A Fresh Bites alcímet viselő remaster most a megjelenési dátumát is megkapta.

A játék története szerint Rayne utolsó küldetésére indul, hogy ellássa a baját egy titkos vámpírgyűlés tagjainak – köztük a saját apjának, Kagannak. Az új kiadás a tartalmat nem érinti, de az élményen javít, hogy ezúttal Laura Bailey-t és Troy Bakert halljuk majd a főbb szerepekben. A vizuális frissítés a 4K-s felbontás támogatását és feljavított karaktermodelleket ígér, illetve a modern kontrollerek haptikus funkciót is jobban fogja kezelni.

A BloodRayne: Betrayal – Fresh Bites szeptember 9-én jelenik meg PC-re, PlayStation 4-re és PlayStation 5-re, Xbox One-ra és Series X/S-re, illetve Nintendo Switchre.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...