Alakul a The Witcher: Blood Origin stábja

  • Írta: gorien
  • 2021. augusztus 16.
  • Cooltúra
Link másolása
A The Witcher: Blood Origin egy hatrészes minisorozat lesz, ami Ríviai Geralt története előtt 1200 évvel játszódik. A Netflix tíz új színészt és két rendezőt is bejelentett.

A Netflix megérezte, hogy a Vajákkal aranybányát talált, hamar hozzá is kezdett, hogy minél inkább kibővítse a filmes adaptáció univerzumát. Egyre inkább közeledik a második évad, a Vesemirről szóló Nightmare of the Wolf anime is a nyakunkon van már, de közben egy hatrészes előzménysorozat is készül, ami 1200 évet lép vissza az időben, az első vaják megszületésének korába. Ez lesz a Blood Origin.

A Netflix ma egy kiadós tweet-láncolatban tudatta, hogy tíz új színésszel gazdagodott a stáb, illetve az általuk játszott karakterek nevét is elárulta. Így a korábban már bejelentett Sophia Brown (Éile), Laurence O'Fuarain (Fjall) és Michelle Yeoh (Scían) mellé csatlakozik a színészgárdába Amy Murray (Fenrik), Dylan Moran (Uthrok One-Nut), Francesca Mills (Melof), Huw Novelli (Brother Death), Jacob Collins Levy (Eredin), Lenny Henry (Balor), Lizzie Annis (Zacaré), Mirren Mack (Merwyn), Nathaniel Curtis (Brían), valamint Zack Wyatt (Sindril).

Az eddig is tudtuk, hogy Declan de Barra lesz a Blood Origin showrunnere, most pedig az is kiderült, hogy az epizódok egyik felét Sarah O'Gorman fogja rendezni, a másik felét Vicky Jewson. Előbbi a Cursed: Átkozottba és a Vajákba is rendezett, utóbbi nevét pedig a Személyi védelem miatt ismerhetjük.

A széria munkálataiba kreatív tanácsadóként Andrzej Sapkowski is besegít, míg az anyasorozat showrunnere, Lauren Schmidt Hissrich executive producerként bábáskodik felette. A forgatásokat augusztusban kezdték meg.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...