Felsorakoznak a Call of Duty: Vanguard fejlesztői

  • Írta: fojesz
  • 2021. augusztus 17.
  • Hír
Link másolása
Két nap múlva mutatja meg magát a nagyközönségnek a legújabb Call of Duty-játék, a Vanguard, úgy tűnik azonban, hogy addig folyamatosan szivárognak majd a részletek az idei epizóddal kapcsolatban.

Most például egy hivatalos reklámlevélből derült ki, hogy pontosan mely csapatok dolgoznak a Call of Duty: Vanguardon a fejlesztést vezető Sledgehammer Games mellett. Persze jól tudjuk, hogy most már lényegében az összes Activision-stúdió Call of Dutyt hegeszt valamilyen formában, de mindig érdekes látni, hogy konkrétan milyen összetételben.

Így megtudtuk, hogy a korábbi szóbeszédeknek megfelelően a Black Ops-játékokért felelős Treyarch is besegít a Vanguard munkálataiba, továbbá a Beenox, a Raven és a High Moon Studios is közreműködik a projektnél - a levél tartalmát egyébként a Charlie Intel csapata örökítette meg.

A Call of Duty: Vanguard leleplezésére augusztus 19-én számíthatunk a Warzone-on belül. Más pletykák szerint sűrű menetrendre számíthatnak a rajongók, ugyanis a premiert augusztus 27-29. között egy PlayStation-exkluzív alfateszt követi, majd egy szintén playstationös nyílt béta következik szeptember 10-12. között, és egy mindenki számára elérhető próbakör szeptember 16-20. között.

A megjelenés november 5-én esedékes majd, az első szezon pedig november 23-án rajtolhat, ha igaznak bizonyulnak a hírek.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...