Oddworld: Soulstorm - hivatalos az xboxos verzió

  • Írta: fojesz
  • 2021. augusztus 18.
  • Bejelentés
Link másolása
Noha az ESRB már megszellőztette korábban, a készítők hivatalosan is bejelentették, hogy Xbox-konzolokon is tiszteletét teszi majd az Oddworld: Soulstorm. A kérdés már csak az, hogy mikor.

Az Oddworld: Soulstorm még áprilisban jelent meg PC-re, PS4-re és PS5-re, sejtettük azonban, hogy idővel az Xboxokra is eltalál a játék, főleg, hogy ezt már az amerikai korhatár-besorolásokért felelős szervezet, az ESRB is megszellőztette.

Mostanra pedig hivatalossá is vált a dolog: az Oddworld Inhabitants megerősítette, hogy Xbox One-ra és Xbox Series-konzolokra is megjelenik majd az Oddworld: Soulstorm, igaz, azt már nem árulta el, hogy erre mikor számíthatunk, illetve várható-e esetleg valamilyen extra tartalom vagy funkció ezekhez a kiadásokhoz.

Ami jó hír lehet, hogy ez a változat már nagyon nem úgy fest majd, mint amit mi teszteltünk annak idején: a készítők külön kitértek rá a bejelentésben, hogy az áprilisi premier óta rengeteget reszeltek a játékon, ezeket a javításokat pedig az xboxos portok is megörökölték természetesen.

4.
4.
nemfontos
#2: Van rá esély... sajnos az eredeti két epizódnál gyengébb. Érzésem szerint eléggé kiegyensúlyozatlan. Vannak olyan részek ahol vért izzadsz, mert nem akar oda ugrani ahova kellene, de előtte, meg utána olyan könnyű, hogy fél kézzel is meg tudnád csinálni... De ha szeretted a régit, akkor egy végjátszást ez is megér.
2.
2.
crytek
Nagy lenne ha game passba nyitna egyből :)
1.
1.
GemForge
Szuper! Bárcsak érne egy hajítófát!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...