Jól teljesít a kasszáknál a Biomutant

  • Írta: Baloo
  • 2021. augusztus 19.
  • Biznisz
Link másolása
Sajnos a rengeteg halasztás ellenére is csak egy maximum korrekt kategóriát súroló játékot sikerült készítenie az Experiment 101 csapatának, viszont a vegyes fogadtatás ellenére is remekül fogy a Biomutant, szóval örülhetnek a készítők.

A premierje előtt nem egy csúszást élt meg a Biomutant, azonban ez az sok extra idő sem volt elég ahhoz, hogy egy igazán emlékezetes játékot tegyenek le az asztalra az Experiment 101 munkatársai. A vegyes kritikák ellenére a játékosok így is bizalmat szavaztak a címnek, és a THQ Nordicot is birtokló Embracer Group legújabb pénzügyi jelentéséből kiderült, hogy már több mint egymillió példány fogyott az akció-RPG-ből.

A jelentésből emellett azt is megtudtuk, hogy a Biomutant fejlesztésének, marketingjének és a fejlesztőstúdió, illetve az IP jogainak felvásárlásának költsége már a játék megjelenésének az első hetében megtérült. Szóval bonthatja a pezsgőt az Embracer Group, mi pedig várjuk a bejelentéseket, hogy mik a csapat tervei a franchise-zal kapcsolatban.

13.
13.
Extol
Tervezők? Inkább a kiadó
12.
12.
hedzsooo
#9: Menüt is javították, + pl. a narráció is már teljesen testreszabható, hogy mennyit szeretnénk kapni belőle játék közben, szóval figyeltek a fejlesztők az indulás óta a visszajelzésekre és reagáltak is rá elég gyorsan, jópár kissebb-nagyobb patchekkel. ;)
11.
11.
delphijos
#10: A “megér 60 dollárt” ugyan mégis hol olvastad ? Az értő olvasás hasznos. Senki se mondta hogy első nap teljes áron rohanni kell érte. Én egy játékért se adok ennyit, ennyire nem sürgős.
10.
10.
GemForge
Értem. Szóval szerintetek ez megér 60 dollárt. Szerintem meg nem. A "jó kis stuff ez" kategóriáért sajnálok majd 20 rongyot.
9.
9.
delphijos
A túl dagályos és már-már idegesítő narrációt, és az agyonbonyolított menüt leszámítva szerintem is jó kis stuff ez.
8.
8.
Fata Morgana
#3: Szerintem akkor is butaság a pontozás, vannak oldalak ahol már nem pontozzák a játékokat mondhatom felvilágosultabb módon kezelik a témát.
Amúgy meg mire jó ez?Csak arra, hogy vérpityuka meg sem veszi a játékot, ha nem kap 9 pont felett, de legalább tudja fikázni.Hidd el sokan vannak a monitor mögött, bujkálók, és csak a "koncra" várnak mint éhes toportyánok.
7.
7.
kryszisz
#4: Most szigorúan a technikai, és nem a művészi oldalt értettem ez alatt, hisz utóbbi - mint azt a példáid is mutatják - időtálló. De az, hogy az Andromedában szarok az arcok például tény, hiába néznek ki a környezet meg a textúrák pazarul. Sőt, pont emiatt talán még inkább szembetűnő. De a From játékok is csak művészi oldalról remekelnek látvány terén, attól még szigorúan nézve olyan mosott textúrákkal dolgoznak, hogy az fáj.
6.
6.
KopyAti
#4: Ú, nálam a 2008-as PoP istenkirály kategória! Többször is kinyomtam! Meg az a graff nekem nagyon bejött! Cell shaded, ha jól emlékszem.
5.
5.
#4: Az Okami és a POP tényleg jól néz ki és ez utóbbi igencsak jó játék is mellé . Az Alice-el sincs különösebb bajom.Viszont a Medievil az sima WoW alibi grafika, olyan, mint a Darksiders 2-nek van, a Brütal meg egyenesen szar, ami 15 évet késett magához képest.
3.
3.
kryszisz
#1: Jó, most az, hogy valakinek tetszik egy játék, meg hogy objektív szempontok is figyelembe véve hány pontra értékelik (mert a technikai dolgok azért elég egzakttak, nem ízlés kérdése például a grafika vagy a bugok), az nagyon nem ugyanaz. Nekem is tetszett pl. a ME Andromeda, vagy a Days Gone, mindegyikbe több 10 órát öltem (előbbinek száz felett lett a vége ha jól emlékszem), mégis azt mondom, hogy teljesen reális az átlag 7 pont mindkettőre, mondom ezt úgy, hogy én már a bugok/technikai problémák kigyomlálása után játszottam mindkettőt.
2.
2.
hedzsooo
Frankó játék szerintem is, nagyon jó designal, én is tojok a lehúzásokra a kezdektől nagy ívben! XD ;D
1.
1.
Fata Morgana
Nagyon jó kis játék az biztos, hiába húzták le páran.
Ezért felesleges a teszteket olvasni, azok javarészt saját vélemények, nem tükrözik a játékos közösség azon részét akiknek tetszik a játék, és túl tudnak lépni az esetleges hibáin, s azon túl élvezni a játékot.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...