Decemberben érkezik a Syberia: The World Before

  • Írta: fojesz
  • 2021. augusztus 19.
  • Megjelenés
Link másolása
Végéhez közelít a Syberia: The World Before fejlesztése, jó hír legalábbis, hogy a PC-s verzió már napra pontos megjelenési dátumot kapott, és nem is kell rá sokat várni. Egy új előzetes is érkezett a bejelentés mellé.

December 10-én jelenik meg a Syberia: The World Before PC-s változata, a 40 dollárt kóstáló játék a Steamen, az Epic Games Store-ban és a GOG-on is elérhető lesz, illetve készül hozzá egy 50 dolláros Digital Deluxe Edition is, amely az Inon Zur komponálta soundtracket, a forgatókönyv egy kivonatát, egy digitális albumot és a nemrég elhunyt Benoit Sokal storyboardjait foglalja magába egyebek mellett. 

A Syberia-sorozat következő része két sztorivonalat követ majd, így miközben 2004-ben folytatjuk Kate Walker kalandjait, visszarepülünk az időben, és a tizenhét éves Dana Roze-t is megismerhetjük közelebbről. A zongoratehetség története a második világháború hajnalán játszódik majd Vaghenben.

A játék 2022-ben konzolokra is megjelenik majd, de azt még nem árulta el a Microids csapata, hogy pontosan melyik platformokon számíthatunk rá.

 
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...