Rajzfilmek vezetik fel a Sonic Colors: Ultimate-et

  • Írta: gorien
  • 2021. augusztus 20.
  • Videó
Link másolása
Alig több mint két hét van hátra, hogy kezünkbe vegyük a remasterelt Sonic Colorst, a Sega pedig egy kétrészes rajzfilmmel igyekszik meghozni a kedvet hozzá. Az első epizód már nézhető, és felfesti a játék történetének alapjait.

Sonic harmincadik születésnapja alkalmából a Sega remastereli a Sonic Colorst, aminek az érkezéséig már csupán néhány hét van hátra, hiszen szeptember 7-én fut be PC-re, PlayStation 4-re, Xbox One-ra és Nintendo Switchre. A vizuális ráncfelvarráson áteső játékban Sonic a wispek oldalán száll szembe Dr. Eggmannel és őrült találmányaival.

Ennek alapoz meg két rövid rajzfilm, melyek közül az első részt már láthatjuk is. A Sonic Colors: Rise of the Wispsért a Sonic Mania Adventures rendezője, Tyson Hesse felelt, a kisfilmben pedig Sonic és Tails mellett megismerjük a kis Jade Wispet, akinek szüksége van a kék süni segítségére, hogy megmentse barátait a fogságból.

1.
1.
C0m1n65un
Felteszek egy buta kérdést. Az eredeti Sonic Colors jó játéknak számított? Switch-re gondoltam beszerezni, de számomra a Sonic játékok mindig lutrik, mert a régiekkel el voltam, a Sonic Generations kimondottan tetszett, de a Lost World és a Forces egyáltalán nem fogott meg. Mennyire ajánljátok a Colorst? Mennyi tartalom van benne? Előre is köszi
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...