Switchre is befutott a Doom Slayers Collection

  • Írta: fojesz
  • 2021. augusztus 20.
  • Megjelenés
Link másolása
A tegnapi szivárgást követően már nem okozott nagy meglepetést, de a jegyzőkönyv kedvéért azért álljon itt a hír, hogy Nintendo Switchre is megjelent a Doom Slayers Collection - immár a Doom 64-gyel a fedélzeten.

Miután a Best Buy idő előtt fellőtte a játékadatlapját a weboldalára, nem okozott nagy meglepetést a bejelentés, hogy Nintendo Switchre is megjelenik a Doom Slayers Collection. A jó hír azonban az, hogy a csomagra nem kell többet várniuk a Nintendo-hívőknek, az ugyanis a quakeconos hírekkel párhuzamosan fel is került az eShop kínálatába.

A Doom Slayers Collection PlayStation 4-re és Xbox One-ra már megjelent, a mostani, egyébként 35 dollárt kóstáló csomag annyiban különbözik, hogy a Doom első három része és az új DOOM mellett a Doom 64-et is magába foglalja. Az eredetileg Nintendo 64-re készült játékot a DOOM Eternal premierjével párhuzamosan adták ki újra tavaly márciusban.

Apropó, DOOM Eternal: ezzel kapcsolatban még adósak voltak a fejlesztők a Switch-tulajoknak, hiszen a The Ancient Gods - Part Two DLC még nem jelent meg a hibrid konzolra. Erre végül augusztus 26-án kerül majd sor, a premiert pedig egy új kedvcsináló harangozza be:

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...