Bemutatkozik a Spider-Man: Friend or Foe

  • Írta: Daks
  • 2007. május 8.
  • Bejelentés
Link másolása
Az Activision tegnap éjszaka felfedte legújabb Pókember akciójátékát, a Spider-Man: Friend or Foe-t. A cucc teljes bemutatója még várat magára.
Az Activision tegnap éjszaka felfedte legújabb Pókember akciójátékát, a Spider-Man: Friend or Foe-t. A cucc teljes bemutatója még várat magára.

Egyelőre csak a játékot beharangozó teaser oldal indult el, mely sajnos szinte semmi információt nem tartalmaz az anyagról. Annyit mindenesetre már tudni, hogy a Pókember 2007. karácsonyán ismét visszatér, és az intro szerint a főellenség ismét a Goblin lesz. Kíváncsian várjuk a részleteket!

13.
13.
intel
Én nem rég próbáltam ki a Spiderman Friend or Foe demo-t.

Hát az én véleményem hogy 2007 van és elég gyér a grafika meg a menü,ha ezt meg a Spiderman 2 (játék) demo-t hasonlítanám össze akkor inkább az a jobb szerintem.Itt ilyen furcsa nézet van ami tönkre teszi részben a játékot. a játékot a spiderman friend or foe oldaláról töltsétek le én is onnan töltöttem le.
12.
12.
Daks: Hát igen, azt egy kicsit eltúlozták.. :) De mikor a haját dobta hátra nagy volt.. :D
11.
11.
Daks
na neztem meg en is a filmet... uristen, amikor peter ment az utcan es mutogatott a csajokra, és mindenki megfordult utana mosolyogva, elájultak mert ilyen jó pasit még nem láttak életükben... júúúj de szánalmas volt! :D
10.
10.
Wes Craven
Bezony, hogy a homokemberre ment el az a sok pénz :D olvass híreket :P homi a költségvetés, és a forgatás nagyját foglalta magába, ami mondjuk szerintem okés is volt, mert remek lett az vele ill. ellene való akciójelenetek. Főleg a merósjelenetet favorizálom :)

amúgy egyetértek.... sok a közhely, kevés az igazi Pókrész... az hogy a humort hiányolom egy dolog, de hogy ennyi magánjelenet legyen egy filmben. Sajna nincs tökéletes film...
9.
9.
Wes Craven
Ha enge kérdeztek ezúgy fog kijönni ahogy most látjátok. Pókunk valóban jól ki van dolgozva, manó se uccsó, de ez is egy grafika. Főleg filmben páncélos volt az alakja asszem valami ilyet akarnak visszaadni, többképregényeshűséggel, gondolok itt a tré világoszőld színre :)

na pacsi
8.
8.
Goku1
Én igazat adnék fw-nek mert tényleg van az oldalán egy ojan kép ahol rendesen néz ki a zöld... asd nek viszont nincs igaza mert meg fog jelenni pc-n is
7.
7.
Goku1
Tök király a grafikálya remélem az a zöld manó csak egy robot vagy kép hiba mert elég trehány a képe. :(

6.
6.
Triple T
ehh azért ez elég durva :D Spidey kidolgozása oylan szép, h már nemtudod, h a filmből van a kép avgy ez játék. erre jön lego goblin, remélem, h ezt a fejlesztők sem gondolták komolyan.
5.
5.
felegyi
Ultimated Spider-Man hez lesz hasonló!
4.
4.
...asd...
Pc-ben nem fog megjelenni?????A koboldot nem dolgozták ki nagyon

!
3.
3.
Mindent ki kell dolgozni.. csak ez a fontos.. :P
2.
2.
Mast3rmind
Van egy olyan érzésem, hogy ez ilyen lego star wars szintű gém lesz... mármint Goblin karakterének kidolgozása, miatt gondolom :)
1.
1.
fojesz
A címből ítélve szerintem egy olyan játékról lehet szó, aminek története a harmadik film során játszódik (aki látta tudja miért) - már ha a filmekhez kapcsolódóan készül a játék.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...