Co-op kampány nélkül rajtol el idén a Halo Infinite

  • Írta: Baloo
  • 2021. augusztus 21.
  • Hír
Link másolása
Tegnap erősítette meg a 343 Industries, hogy a megjelenéskor még nem lesz elérhető a kooperatív kampány és a Forge mód sem a Halo Infinite-ben, így egy darabig be kell érnünk a multival és az egyjátékos résszel.

Nagyon úgy tűnik, hogy a Halo Infinite sztoriját egyelőre csak egymagunkban izgulhatjuk végig, ugyanis a 343 Industries tegnap egy fejlesztői videónaplóban bejelentette, hogy a premierkor nem lesz benne az FPS-ben sem a kooperatív kampány, sem a közönségkedvenc Forge mód.

A csapat a minőségellenőrzés közben úgy látta, hogy még nincs megfelelő állapotban a co-op kampány, ezért meghozták azt a nehéz döntést, hogy csak a single player és a kompetitív többjátékos mód lesz elérhető a játékban az idei rajtkor. A Halo-játékok egyik legjellegzetesebb játékmódja, a kooperatív kampány tehát így csak a Halo Infinite második szezonjában, a pályaszerkesztő Forge mód pedig majd a harmadik szezonban lesz hozzáadva a csomaghoz.

A Halo Infinite továbbra sem rendelkezik pontos megjelenési dátummal, mindössze annyit tudunk, hogy valamikor karácsony környékén várható PC-re, Xbox One-ra és Series X/S-re.

13.
13.
adamsfamily
#6: Gondolom nem olyan egyszerű egy ow játékot coop-ra megcsinálni.
Ha a sima kampány megjelenik,nekem az is jó.A 360-as Halo 3 óta nem játszottam coop-ban Halot.
De általában úgyis az a gondom,hogy valamit elkezdek az ismerőseimmel,aztán eltűnnek 2-3 hetekre és utána mennek a coop-ban elkezdett játékok a süllyesztőbe.
12.
12.
crytek
#10: Nem is kell hozzá konzol singlere elég a felhő :)
10.
10.
kopic
Dehogy fog ez kijonni iden, max jovo tavasszal. Na nem mintha mar rendelkeznek Xbox konzollal...
9.
9.
DarkCrash
#7: Pontosan. Ez a Phil egy makk fejű idióta.
7.
7.
TDavid22
#6: Jó szakemberek kellenek, nem csak pénz... Azzal sokra mesz ha hülyéknek adod.
6.
6.
Zelgadis187
#5: Valószínűleg így van. Nem is értem hogy egy ilyen cég mint Micro miért nem tudja tartani a szintet az exkluzív címével. Ha ekkora anyagi forrás nem elég mint ami nekik van akkor mire lenne szükség?
5.
5.
szujonor
Szerintem a szingli is csak azért jelenik meg, mert sokan várják. De akkor inkább ne is jelenjen meg. Egy évet kibírunk.
4.
4.
Baloo
Bocsánat a félrefordításért: csak a co-op kampány nem lesz elérhető a rajtkor ( meg a Forge mód).
3.
3.
Aanash
Akkor minek jelenik meg?
2.
2.
Extol
Kár hogy nincs kampány, az adta a lényegét
1.
1.
crytek
Ekkor fel is vetődött bennem az a kérdés hogy akkor 3/4 éve mi a jó anyámat akartak ezek megjelentetni...ha kb semmi sincs kész :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...