No More Heroes 3 - Gold Joe-nak vesznie kell!

  • Írta: Baloo
  • 2021. augusztus 21.
  • Videó
Link másolása
Kevesebb mint egy hét van már csak hátra, és a No More Heroes-játékok legendás bérgyilkosa, Travis Touchdown ismét visszatér, hogy leszámoljon az űrlényekkel, illetve ezzel együtt megmássza a galaktikus szuperhősök ranglétráját.

Már csak pár napot kell aludni, és újra Travis Touchdown bőrébe bújhatunk, hogy ellássuk a bolygót sanyargató idegenek baját, na meg persze, hogy lenyírjuk a szomszédainknál a füvet. A múltkori előzeteshez hasonlóan ismét egy, az akciót előtérbe helyező trailert kaptunk a No More Heroes 3-ról - egész pontosan egy bossharcot izgulhatunk végig az elejétől a fináléig:

Gold Joe a kilencedik a galaktikus szuperhősök listáján, így vele is végeznünk kell, ha feljebb szeretnénk jutni ranglétrán. Joe-val együtt pedig összesen tíz főellenséggel kell majd Travisnek megküzdenie az új epizódban, ha végleg fel akarja szabadítani az otthonát az űrlények általi fenyegetéstől. Travis és Gold Joe egyébként egy korábbi felvételben már összecsaptak, de (spoiler) ezúttal más lett a harcuk végkimenetele.

A No More Heroes 3 augusztus 27-én jelenik meg, kizárólag Nintendo Switchre.

2.
2.
Tidus
#1: Egy jó kis hack n slash játék.
Nagyon más stilust képvisel,de talán a Killer is Dead-hez tudnám hasonlitani.
A lényege a harcokon illetve a kissebb mini játékokon van.
1.
1.
GemForge
Nem nagyon értem én ezt a játékot... Milyen típus? Mit kell benne csinálni? Mihez hasonlít?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...