Age of Empires IV - a háború eszközei

  • Írta: Baloo
  • 2021. augusztus 22.
  • Videó
Link másolása
Lassan, de biztosan készül a Relic boszorkánykonyhájában az Age of Empires legújabb illesztése, amiről most három rövid videó is érkezett. Az új felvételeken ezúttal egy-egy jellegzetes hadászati eszköz került a rivaldafénybe.

Már nem kell sokat várnunk, hogy idén ősszel ismét kamatoztathassuk a stratégiai tudásunkat az Age of Empires IV-ben. A múltkori rövid videók után most újabb felvételekkel jelentkezett a Relic csapata, ahol a csaták kimenetelét eldöntő háborús vívmányoké a főszerep:

A katapult és a tűélesre kihegyezett karók szerintem nem szorulnak külön bemutatásra, hiszen az előbbi a várfalakon való átjutásra, míg az utóbbiak a lovasrohamok megállítására tökéletesek. A Yi Wo Feng-, vagy Nest of Bees-rakéta viszont már sokkal érdekesebb találmány, ugyanis ez a mai rakétavetők egyik legrégebbi őse, ami nagy távolságból végzett brutális pusztítást az ellenfél soraiban.

Az Age of Empires IV október 28-án érkezik PC-re, és már a megjelenés napján elérhető lesz az Xbox Game Pass-előfizetésben is.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...