James McAvoy anno teljesen az Oblivion rabja volt

  • Írta: Baloo
  • 2021. augusztus 22.
  • Cooltúra
Link másolása
A fiatal Professor X-et játszó skót színész nemrég bevallotta, hogy régebben annyira ráfüggött a The Elder Scrolls IV: Oblivionra, hogy el kellett égetnie a lemezt, hogy szabadulni tudjon a szerepjáték csábításától.

Senki ne szóljon a Skyrim létezésről James McAvoynak, ugyanis a skót színészt fiatalabb korában olyan szinten rabul ejtette a The Elder Scrolls IV: Oblivion, hogy a saját sütőjében kellett megolvasztania a lemezt, hogy ne menjen a játék a munka rovására.

"Gyerekként imádtam a fantasy szerepjátékokat: Zelda, Secret of Mana, és természetesen a The Elder Scrolls IV: Oblivion is olyan cím volt, amiben teljesen el tudtam merülni" - nyilatkozta McAvoy nemrég a Forbesnak. Az Oblivion-addikcióját akkor realizálta a színész, amikor a forgatások miatt minden reggel 6 órakor kellett kelnie, és egyik hajnalban azon kapta magát, hogy tíz perc múlva jön érte az autó, ő pedig egész este Cyrodiilban kalandozott.

"Bekapcsoltam a sütőt, bedobtam a lemezt, és miközben néztem, ahogy olvad, azt mondtam: ennyi volt, soha többet!" - folytatta McAvoy. A skót úriember végül később sem tért vissza az Oblivionba, még akkor sem, amikor együtt dolgozott Patrick Stewarttal, aki Emperor Uriel Septim VII-nek kölcsönözte a hangját az RPG-ben.

Habár ezután McAvoy egy évtizedig búcsút intett a videojátékoknak, a pandémia alatt visszatért az online csatamezőkre, hogy a barátokkal két-három naponta lezavarjanak egy pár Call of Duty: Warzone-meccset. "A srácokkal már javában a negyvenes éveinket tapossuk, ősz hajszálakkal és kopasz foltokkal a fejünkön, de így is leülünk a játék mellett beszélgetni az élet dolgairól, miközben 12 éves gyerekek teljesen lealáznak minket a világ minden részéről."

3.
3.
mdr88
Egy nyáron 16 órán át nyomtam az Obliviont egyhuzamban… hmmm… régi szép idők
2.
2.
Extol
Oblivion remek volt persze, nekem is sok száz órám volt benne, de azt is évekig csak a modok tartották a köztudatban, és nem a Bethesda-féle horse armor-ra gondolok
1.
1.
hedzsooo
Arról se szóljon neki senki, hogy már lemez sem kell, elég csak pl. 1 Steam fiók, ha + a PC=t nem tudja összerakni hozzá, majd Henry Cavill tuti tud rajta segíteni... ;D XD
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...