Jön még tartalom a Warhammer 40K: Battlesectorba

  • Írta: gorien
  • 2021. augusztus 23.
  • Letöltés
Link másolása
A Warhammer 40.000-univerzum legújabb videojátékos adaptációja volt a Battlesector, amelyet a fejlesztői még nem terveznek magára hagyni. Többek között új frakciókat és egységeket is várhatunk a jövőben.

Egy hónapja jelent meg a Warhammer 40.000: Battlesector, amely az asztali változat hű rekreációja, ám sokan megjegyezték (ahogyan iNKARNATE kolléga is tette), hogy játszható frakciók terén nem szerepel a legjobban. Ezzel szerencsére a Black Lab Games is tisztában van: steames blogposztban számolt be arról, hogy milyen új tartalmakkal készül a jövőben.

A fejlesztők elmondása szerint eleve úgy terveztek, hogy idővel bővülni fog a játék, így újabb frakciók és egységek a kezdettől tervben voltak – ám frakciót alkotni nem sétagalopp, és a minőségi munkához ragaszkodnak. Hamarosan be is fogják mutatni, milyen új egységeken dolgoznak.

Egy másik, sokszor előkerülő kérés a mélyebb egységmenedzsment. A fejlesztők szándékosan mozdultak el a harcokban abba az irányba, hogy az egységek könnyebben pótolhatóak legyenek, ugyanis azt szerették volna, hogy a küzdelmek taktikus oldala emelkedjen ki, szemben azzal, hogy a játékosok mindenáron a harcosaikat próbálják megóvni.

Ezzel összhangban, hogy a kérésre is adjanak választ, a jövőben implementálnak egy Veterancy-rendszert, amellyel kis mértékben folyamatosan erősödnek majd a harcokat túlélő katonák. Választható kampánynehezítésként pedig bevezetik a Requisition Actionst: minden egységnek saját cooldownja és korlátja lesz azt illetően, hogy milyen hamar hívhatunk belőle erősítést.

A Black Lab Games különböző grafikai beállítások lehetővé tételén is dolgozik, és még a konzolos változatokig is hosszú az út – itt biztos dátumot sem tudnak egyelőre mondani.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...