GC 2021: Új traileren a Dying Light 2: Stay Human

  • Írta: Baloo
  • 2021. augusztus 24.
  • Videó
Link másolása
Erősen indította a ma esti műsorát Microsoft, hiszen a Techlanddel kollaborálva egy vadonatúj előzetest hoztak a Dying Light 2: Stay Humanről. A videóban ezúttal a játéktérként szolgáló város, Villedor kapta a főszerepet.

Dörzsölhetik a tenyerüket a Dying Light-rajongók, hiszen a minap rögtön két friss videót is kaptak a zombis játék folytatásáról. Miután megnéztük, hogy hogyan muzsikál a ray tracing a Dying Light 2: Stay Humanben, a Microsoft előadásán azt is megleshettük, hogy hol fogunk vadul ugrálni és élőhalottakat kaszabolni:

Ezúttal Villedor városa lesz a helyszín, ahol felvesszük a zombikkal (és persze a többi emberrel) a harcot, és ezek a cselekedeteink, illetve döntéseink természetesen hatással lesznek a település sorsára is. Villedor egyébként az első városok egyike volt, amit bekebelezett a vírus, szóval a széria rajongóinak is tartogatnak majd bőven meglepetéseket az itt megjelenő zombivariánsok.

A Dying Light 2: Stay Human december 7-én jelenik meg PC-re, PlayStation 4-re, PlayStation 5-re, Xbox One-ra és Xbox Series X/S-re.

Idén is van gamescomos aloldalunk, kövessétek velünk a legfrissebb fejleményeket!

2.
2.
Dízel
Ennek a jateknak mar reg meg kellett volna jelennie. Akkor eleg jonak tunt a bemutatok es treailerek alapjan nexgen szinten volt. Most meg mar nem tunik nagy szamnak.
1.
1.
markoci555
Arra leszek kíváncsi mennyire cseszi el a játékélményt az ejtőernyő. Gondolom később lehet megszerezni, de az egész lényege a parkour. Volt az elsőben 1-2 hely ahol jól jött volna, hogy ne kelljen kerülni, de így meg mindenhol leugrok, és kampózgatok? Remélem nem megy el Just Cause irányba, pl. csak egyszer lehessen majd kinyitni.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...