GC 2021: Bemutatkozott a Saints Row-reboot

  • Írta: gorien
  • 2021. augusztus 25.
  • Bejelentés
Link másolása
Jövőre újra belevethetjük magunkat a Saints Row őrült akcióval teli világába. A Volition egy reboot formájában tér vissza a sorozathoz, amely új helyszínt, eredettörténetet és karaktereket hoz magával.

Miután a napokban már maga a Volition is utalgatott rá, a Gamescom nyitóceremóniáján be is mutatkozott a Saints Row-széria legújabb darabja, egy reboot, ami egy új közegben, új karakterekkel meséli el a The Saints felemelkedését. A történetben négy nagyravágyó barát áll, akik a pitiáner haramialétből kitörve igyekeznek létrehozni saját bűnbirodalmukat a bandák által uralt Santo Ilesóban.


A rebootban nagy, nyílt világot, számtalan fegyvert és járművet kapunk majd, azzal a céllal, hogy egy új korszak Saints Row-élményét határozzák meg. Küldetésünket 2022. február 25-én kezdhetjük meg PC-n (Epic-exkluzívan), PlayStation 4-en és PlayStation 5-ön, valamint Xbox One-on és Series X/S-en. A játékba mi már hosszabban is belenézhettünk, itt olvashatjátok az előzetesünket róla!

Idén is van gamescomos aloldalunk, kövessétek velünk a legfrissebb fejleményeket!

3.
3.
Ooorky
#1: Maximálisan egyetértek. Sajnos.
2.
2.
szujonor
Nekem viszont, Saints Row-szűzként, tetszik.
1.
1.
Rókalesőcipő
Hát ez valami iszonyat gagyi! Fogták a nemisolyanrég remasterelt 3adik rész motorját és ráhúzták. Még a helikopter is ugyanaz mint a 3ba. A karaktereket elnézve meg mindenki queer nem-bináris tranyó. Fogadjunk még a pucérkodás is kimaradt. A 4ediktől kellett volna folytatni, hogy mi történt a megmaradt csapattal az űrhajón. FELEJTŐS!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...