GC 2021: Lelepleződött a Marvel's Midnight Suns

  • Írta: szlav
  • 2021. augusztus 25.
  • Bejelentés
Link másolása
Számos pletykát hallottunk róla, ma pedig végre lelepleződött az XCOM-csapat legújabb körökre osztott taktikai játéka, a Marvel's Midnight Suns. Az előzetes alapján nem panaszkodhatunk majd a szereplők felhozatalára.

Úgy tűnik, a korábbi pletykák nem voltak alaptalanok, az XCOM-játékokat is fejlesztő Firaxis tényleg a Marvel-univerzumban tevékenykedik. A Midnight Suns (nem feltétlenül összekeverendő a képregényekből ismert Midnight Sonsszal) olyan hősöket vonultat majd fel, mint Captain Marvel, Dr. Strange, Blade, Ghost Rider vagy éppen Wolverine, akiket sorra az irányításunk alá is vehetünk majd, hogy megküzdjünk Lilithtel, a démonok anyjával.

Habár a valódi játékmenetet csak szeptember 1-jén mutatja be a csapat, annyit már leszögezhetünk, hogy egy RPG-elemekkel tarkított taktikai játék készül, vagyis az XCOM-mal való hasonlat nem alaptalan. Érdemes azonban hozzátenni, hogy a hősökből és antihősökből összeverbuvált csapat élére kapunk egy főszereplőt is: ő lesz a Hunter, egy vadiúj és testre szabható szuperhős, akit a Marvel és a Firaxis csakis a játék kedvéért hozott létre.

A Marvel's Midnight Suns megjelenése 2022. márciusában várható.

Idén is van gamescomos aloldalunk, kövessétek velünk a legfrissebb fejleményeket!

2.
2.
Őrnagy
A zenéje meg a Metallica Enter Sandman című számának az átdolgozása. Ami egyébként 30 éve jelent meg.
1.
1.
hedzsooo
Végre, kezdenek érdekelni a MARVEL-re épülő játékok is jobban, ha így folytatják! :)

Ez eddig egészen érdekesen, + ígéretesen fest.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...