GC 2021: Saints Row - bővebben a rebootról

  • Írta: gorien
  • 2021. augusztus 27.
  • Videó
Link másolása
Még épp csak bemutatkozott a Saints Row-sorozat jövőre várható rebootja, de a Volition máris előállt egy videóval, hogy kicsit bővebb betekintést engedjenek a játékba és Santo Ileso városába.

A Gamescom nyitóceremóniáját a Saints Row rebootja nyitotta meg, amely új szereplőgárdával, új helyszínen, új történettel közelíti meg a játéksorozatot. Mi már összeszedtük nektek a legfontosabb tudnivalókat a játékról, de ha ez nem elég, most maguktól a fejlesztőktől hallhatjátok mindezt.

A Volition hét percben foglalja össze, milyen elvek mentén készítették a rebootot, és mit várhatunk a játéktól. Fontos szerepet kap a self-made aspektus: mind a karakterünket, mind a felépítendő bűnbirodalmunkat a testre szabhatjuk majd, amihez minden eddiginél több lehetőségből válogathatunk. Megismerhetjük a Santo Ilesót uraló bandákat és a reboot főszereplőit is – de a videót már csak azért is érdemes megnézni, mert bőven kapunk villanásokat a gameplayből.

A Saints Row 2022. február 25-én jelenik meg PC-re, PlayStation 4-re és PlayStation 5-re, illetve Xbox One-ra és Series X/S-re.

Idén is van gamescomos aloldalunk, kövessétek velünk a legfrissebb fejleményeket!

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...