Call of Duty: Vanguard - nézzünk bele az alfába!

  • Írta: fojesz
  • 2021. augusztus 28.
  • Videó
Link másolása
Javában zajlik a legújabb Call of Duty alfatesztje, amelyhez kizárólag a PlayStation-tulajok férhetnek hozzá. A többiek gameplay-felvételekkel vigasztalódhatnak, lássuk, hogy milyen az új Champion Hill!

Holnapig nyüstölhető a Call of Duty: Vanguard alfája, már amennyiben PlayStation 4-en vagy PlayStation 5-ön játszunk. A teszteléshez bárki hozzáférhet (nem kell hozzá előrendelés és PlayStation Plus-előfizetés sem), és az új Champion Hill játékmódot lehet kipróbálni, amely a Gunfight és a klasszikus battle royale-ok szerelemgyereke. A YouTube-ot természetesen már ellepték a gameplay-felvételek, a GameSpot is feltöltötte a maga kis szösszenetét róla:

A Call of Duty: Vanguard november 5-én érkezik PC-re, PS4-re, PS5-re, Xbox One-ra és Xbox Series X/S-re. Az első részleteket itt foglaltuk össze a játékkal kapcsolatban, nemrég pedig a kampányba is belenézhettünk hosszabban.

4.
4.
zakkantlaci
Arra nem bírok rájönni, hogy nem unalmas még az embereknek? Évről évre ugyanaz. Nemcsak COD, Fifa, AC. Pl. AC Origin az első AC, aminél abszolút nem érdekel a történet, egyszerűen skip. Újra és újra ugyanazt adják el, csak más a körítés.
Ott van az Alyx. Természetesen nem játszottam vele, de végigjátszás alapján eszméletlen jó játék. Ugyanúgy öldökölni kell, ugyanúgy eljutni A-ból B-be, de mégis sokkalta jobb, mint a manapság készülő rókabőr játékok.
2.
2.
Lorthirash
#1: Teljesen jól látod, codnál az MW széria az ami jó és működik, ez egy rémgagyi játék lesz kár rá idős pazarolni, inkább Bf2042 lesz most a jobb döntés.
1.
1.
r3dman
17 év codozás után a Modern warfare-t még mindíg imádom a Cold wart megbántam,hogy megvettem ezt már ki is hagyom.Visszafejlődik az egész játék vagy csak kezdem kinőni a gamet.Lehet inkább rápróbálok majd a Battlefield 2042-re.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...