Újabb térképpel bővül a Halo 3

  • Írta: szlav
  • 2021. augusztus 29.
  • Letöltés
Link másolása
Tizennégy év telt el a Halo 3 eredeti megjelenése óta, a The Master Chief Collectionbe épített játék azonban még ma is kap újabb térképeket. A 343 Industries izgalmas újdonságokkal készül a kollekció nyolcadik szezonjára.

A spártaiak sosem halnak meg, ahogy a Halo 3 sem hajlandó feldobni a bakancsot. A széria egyik legnagyszerűbb epizódja a mai napig óriási kedvenc a The Master Chief Collection játékosai közt, a 343 Industries pedig szívesen gyártja hozzá az újabb tartalmakat. Néhány hónapja a Waterfall nevezetű térképet emelték át a megboldogult Halo Online-ból, a nyolcadik szezonban pedig az Icebox kapja meg ugyanezt a kezelést. A pálya egyébként a Halo 2-ből ismert Turf remake-je volt a rövid életű online játékban.

Ez azonban nem minden, hiszen ahogy azt a Halo Waypointon is olvashatjuk, a csapat számos további aprósággal (köztük új UI-opciókkal), no meg persze rengeteg kozmetikai újdonsággal készül az új szezonra. Ennél viszont jóval érdekesebb, hogy a Halo 3: ODST Firefight módja is megkapja a maga vérfrissítését. Úgy tűnik ugyanis, hogy a kooperatív hordamódba hamarosan megérkezik a Flood, vagyis gyakorlatilag egy teljesen új frakcióval bővül majd a veterán játékmód.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...