Frissítve: Ezek a PS Plus szeptemberi játékai

  • Írta: szlav
  • 2021. szeptember 1.
  • Pletyka
Link másolása
Noha nemsokára hivatalos forrásból is megtudhatjuk, hogy milyen játékokat kapunk a PlayStation Plus-előfizetésünk mellé, a szivárogtatók ezúttal is gyorsabbak voltak. Szeptemberben főzni, vadászni és orgyilkolni fogunk.

Eredeti hír (megjelent augusztus 29-én): Ezúttal a francia Dealabs fórumain kerültek megnevezésre a PlayStation Plus legújabb ajándékai. Ha a szivárogtató forrásai helyesek, akkor szeptemberben az Overcooked! All You Can Eat, a Hitman 2 és a Predator: Hunting Grounds hármasára csaphatnak le az előfizetők. A hivatalos leleplezésig természetesen érdemes fenntartásokkal kezelni az efféle híreket.

Az említett játékok közül a hónap PS5-exkluzívja az Overcooked! All You Can Eat lesz, amely egy csomagban tartalmazza az Overcooked! első és második részét is, mégpedig 4K felbontásra emelve és egy-két extrával kiegészítve azokat. A Hitman 2-nek különösen örülhetnek azok, akik megvásárolták a harmadik részt, hiszen így egy helyen játszhatják az újonnan kapott epizódokat is. A Predator: Hunting Grounds újoncai pedig kellő vérfrissítést adnak majd a lassacskán kiüresedő online játéknak.

Update! A Sony hivatalosan is megerősítette a felhozatalt.

53.
53.
delphijos
#52: Hát ez van. Nagyon érdekel a játék, és teljes áron nem venném meg, de azért mindennel nem várok hogy “hátha jön”. Sajnos fix roadmap nincs a GP-hez, és továbbra is jónak tartom, de egy kicsit “lutri” is.
52.
52.
#51: A Judgement hamarosan érkezik GP-be, már meg lett szellőztetve pár hete. Épp ezért nem rohantam el megvenni. Mondjuk hivatalos megerősítés még nincs, de szerintem már bent lenne, ha nem alakult volna ki a balhé a Sega és a színész ügynöksége között. Ettől függetlenül a konzolra még beeshet bármikor.
51.
51.
delphijos
#50: Én pl. a GP-s FH4-hez vettem meg apránként az összes DLC-t amikor épp akciósak voltak. Amit tényleg sajnálok és nem értek ( már többször mondtam ) hogy több kedvenc játékom valamiért nincs BOX-on. Van olyan ami konkrétan mindenre van, csak BOX-ra nincs. Kiváncsi lennék hogy pontosan mi az oka….másrészről még azokra sincs elég időm ami van… most a Judgment-et kezdeném végre ( kicsit sokalltam a 14 pénzt a store-ban, és találtam lemezesen 8-ért, ha lehet hanyagolom a lemezt, de ennyiért lenyelem a békát viszont csak holnap hozzák ) az is 100 év lesz mire végigjátszom….
50.
50.
#49: Respekt. Egyébként én is vásároltam már ott többször és ez csak a GP-nek köszönhető. Egybe is cseng azzal, amit a kiadó mondott, hogy a GP felhasználók 50%-al többet is költenek Xbox brand alatt, mivel több stílusú és sokkal több számukra új játékot próbálnak ki. Néha veszem ezeket a pötyögős időket és random leszedek egyet GP-ből PC-re, vagy SS-re, amiről tököm nem tudja, hogy mi az. Futottam már így bele pár elég beteg akció és JRPG dologba és bár hülye lennék mindet vélgig vinni, szerintem azért nem azok a kibaszott szar és érdektelen játékok vannak bent, amik közül tényleg egyet sem tudsz választani.
49.
49.
delphijos
#48: Ja, és az a havi 4200 meg baromira “aprópénz”, hogy ezen múljon.
48.
48.
delphijos
#47: Tiszta sor, nekem PS-en USA accountom van, oda rendszeresen feltöltőkártyát vettem ( cardscodes-en pl. ) meg vettem ajándékba GP-t ( meg Gold-ot is ) másnak, az az igazság hogy annyi szarsággal megy el az időm mindig, hogy nincs energiám / kedvem ehhez. Nem az hiányzik hogy nem tudom mit kéne csinálni.
47.
47.
#44: Figyelj, ha éppen olyanod van, hogy kedved lenne bedobni egy játék árát és akkor másfél-két évig még Big Mac menü sem, akkor nem kell feltétlenül a legfeketébb feketepiacra gondolnod. Érdemes PC-n keresni és intézni, mert ott jobban átláthatóbb, mint telefonnal, de végül is mindegy.

Rendszerint van egy ár és egy időtartam és eldöntheted, hogy az neked jó-e. Pl 25 hónap GPU, mondjuk 25.000 forint. Kapsz egy kódot Xbox Live Gold-ra, ami 2 évig jó. Utána kapsz egy kódot Game Pass-re, amit ha ráírsz, akkor felismeri, de kéri a számlázási adatokat. Ha be van állítva, vagy beírod, akkor levon egy 300 forintos első hónapotnak nevezett díjat és hozzáadja a 24-hez. így lesz + 25 hó ahhoz képest, ami most érvényes. Aztán csak van.

A kódok működnek, nincs visszakövetés és ban és ennek az árát tulajdonképp azok fizetik meg, akik nem is használják és elfeledkezve fizetik. Valahogy így mehet ez most. Ha teljesen feketepiac lenne, a micro kinyírna azonnal, hiszen tudják hol vagy és amúgy is most adtad meg minden adatodat. Ha gondolod felhívom <3 Phil <3 bácsikámat, aki egy yacht-on ül éppen a titkárnőjével és amúgy egy barlangban vannak egy feszített tükrű tó felszínén 1700 méter mélyen a Marson és szólok neki, hogy köhögje fel a mai árakat.

De szerintem Ooorky vagy crytek is tud segíteni.
46.
46.
Ps fanboy
me mindig be ke sony... :/
45.
45.
delphijos
#43: Ja, ez már az irigység kategória, abban nagymesterek vagyunk. Ha nekem nem lesz jobb, már az is megnyugtat ha másnak rosszabb lesz ;)
44.
44.
delphijos
#42: Pont ezt mondom én is. Őszintén , én magamnak nem veszem a fáradtságot ( úgy érzem az időm drágább ennél ) hogy nézegessem hogy hogy lehetne olcsóbb. 4190 havonta, a gyerek boldog , lehet nyomni online, és ott a valag játék. Én beruháztam egy G920 kormányra, és ott a F12020 , Dirt Rally 2.0 , FH4 ( Forza 6 az meg van véve ) kapásból. És 2 Big Mac menü az ára. Nekem még így is megéri. Persze egy hivatalos éves díjat egy kicsit olcsóbban azért nem bánnék. Amíg csak Gold volt, az évente fizettem.
43.
43.
#40: Jó, legyen, de szerintem akkor is a magyarok a legkarajabbak a "rohadjon szét a szomszéd lova" kategóriában.
42.
42.
#41: Valahol ez a lényege ezeknek. Kedveld meg és szokjál hozzá, hogy ott van a szolgáltatás. Feledkezz is meg a havidíjról, ha lehet ... és senki nem fog neked időnként fontosnak kiemelt e-maileket küldeni, hogy figyu pajtás, nem is használtad két hónapja a dolgot, ugyan mondd már akkor le. Ne is törődj vele, csak fizess, ha lehet.

Nem akarok hazudni, azt hiszem, hogy 24 ezer forintért vettem 19 hónap GPU-t, de kereken ennyi, semmi homeolás nincs beleszámolva (tehát egy embernek ajándékba adhatnék lehetőséget). Ha azt nézem, akkor ez egy jó kis jonzolos játék, vagy két jó kis PC-s játék ára. Amíg azt látom, hogy ennél több jön ki abban az időszakban, amit megvennék amúgy is, akkor oké. Az viszont való igaz, hogy hiába vagyunk mi itt "megokosodva", a nagy többség elmegy a micro.kom-ra és befizeti az egészet, valamint havonmta újítgatja. De amúgy más szolgáltatásokkal is így van az emberiség nagy része.
41.
41.
Ooorky
#39: Jahh, tudom, párom öccse is bekapcsolta a havonta automatikus megújítást xbox-on oszt jól van.
40.
40.
delphijos
#37: Szerintem ez nem igaz. Nemhogy fórumon, de egy YT video kommentszekciójában is ölik egymást az emberek. Ez nem Magyar "privilégium".
39.
39.
delphijos
#38: "én nem tolom full fillérbaszó módban, de nekem is kijött egy év GPU 9000ft-ból"

De már azzal hogy egy ilyen fórumra jársz, egyértelmű hogy nem ahhoz a "réteghez" tartozol akikről beszéltem. Mindíg hajlamosak vagyunk elfelejteni, hogy igenis azok vannak többen. ( Vagy egy szülő-gyerek viszonylatban az aki "fizet" )
38.
38.
Ooorky
#37: Akkor nem ugyanazokat a fórumokat olvassuk, angol nyelvterületeken is ugyanez a "vita" megy, csak ők sokkal régebben kezdték.

Streamer szolgáltatókkal is kezd tele lenni az emberek nemiszerve, legtöbben 1-2-re előfizetnek, torrent meg új aranykorát éli a rengeteg sorozatletöltésnek hála.

#36: én nem tolom full fillérbaszó módban, de nekem is kijött egy év GPU 9000ft-ból.

Mondjuk most pont GP for PC van aktiválva, mivel ingyen kaptam a notebook-hoz, csak eddig nem vettem észre.
37.
37.
#35: Ez annak a következménye, hogy visszatért a box, mint alternatíva. De amúgy úgyis minden konzolgyártó arra játszik, hogy kvázi ne kelljen gyártani, csak streamelni, így ez a vita el fog ülni már belátható időn belül. Aztán lehet csak én nem olvasok olyan oldalakat, de azon még nem láttam embereket egymást nyírni, hogy a nextflik vagy a dinzi a jobb streamer platform. Másrészt, akik a legelszántabban ölik egymást platformvitában az meg mi vagyunk, a nagybetűs Magyar Nép. Nyilván kint is megvan az odaszólogatás platform és akár autó téren is, de nem így, mint itt. :)
36.
36.
delphijos
#31: Basszus te tényleg nem látsz tovább az orrodnál. Azt hiszed csak "kocka" gémerek léteznek akik a "legnagyobb magyar fórumokban" lebzselnek ? Már látom magam elött a szülők tömegeit ( akik annyit értenek a konzolhoz mint hajdú a harangöntéshez ) akiknek a 12 éves Pisitke magyarázza a home-olást, meg a többit... és mellettük még rengeteg casual játékos van.... Ha a GPU előfizetők többsége nem "fullos" előfizető lenne, hanem ilyen 300Ft-os, az MS már rég bezárta volna a bizniszt. ( Ja, és most még XCloud-ot is ad hozzá "300-ért mindenkinek" ) Azért nem foglalkozik ezzel, mert az arányuk "belefér". De fújhatod tovább hogy "háde mindenki tudja" meg "senki se fizet teljes árat" szöveget...
35.
35.
Hanoi
2021. És még mindig vannak akik a brécé vs xfosx vs pléhsztésön war-t tolják.
34.
34.
Ooorky
#33: ps-esnek persze, hogy megéri.
Ha igényesebb lenne rég váltott volna pc-re vagy xbox-ra.
33.
33.
Őrnagy
#32: Na nehogy azt mondd, hogy ez neked megéri! Mert nem éri meg, jó?! Szerintem én ehhez amúgy is jobban értek, mint te! ;)
32.
32.
JohnSpartan
A majmok nèha kimúlnak... :)

Ezen az oldalon mindig a kommenteket olvasom el előbb mert annyira szórakoztató az amikor egymásnak esnek piti dolgok miatt az emberek. Pofa nèlkül úgy osszák az emberek egymást hogy az már fáj...

Nem értem hogy jön ide egyáltalán az Xbox fos pass? Kit èrdekel mennyièrt adják azt ha valakinek PS-e van... (Mint pl. nekem) Hót leszarom mennyivel olcsóbb vagy mit adnak ha nekem vagy másnak PS-e van csak.

Szerintem egèssz korrekt az ehavi felhozatal ès akinek nem tetszik az nem tölti le. Ennyi!
Csomó AAA játèkot bezsebeltem már amit nem akartam megvenni mert nem annyira èrdekelt vagy mást vettem helyette. Ha úgy vesszük èvi 36 játèkot zsebre lehet tenni + jó pár plusz dolog vár ha fizetsz èrte èvi 20.000 rugót. Egyes AAA játèkok meg már lassan a 30.000-et súrólják azt is tegyük hozzá...
31.
31.
crytek
#30: Juj ez kemény :) Azért mert mindig beégsz a hülye példáiddal még neked áll feljebb?

Ha valamivel példázni akarsz előbb tudd meg mi micsoda hogy merre aztán jöhetnek az értelmes példák
Az meg hogy én hogyan élek nem sok beleugatni valód van, de tudom megint csak lenéző és fellengző akartál lenni. Nem jött be ez se...Még valami esetleg?
30.
30.
delphijos
#29: Általában megvédtelek, de ettől a stílustól kimélj meg kérlek. Sok ember szemében meg a te életfelfogásod "debil". Nulla perspektíva, döglesz a gyógyszergyárban ha nincs munka akkor unatkozol, persze hogy képezd magad, nyelvet tanulj, az minek, "úgyse kell"... aztán haza, és mehet a csencselés.... És te debilezel mást ??? Hát bakker, van bőr a képeden tényleg.
29.
29.
crytek
#28: Mondhatod ,de megint a debil példáid semmit nem érnek.. Ez egy digitális termék..nem az hogy a kikába várálok vagy az Obiba ami onnan mondjuk 60km-re van és autokázni kell érte stb ha esetleg nincs házhoz szállítás meg árgépen nézelődni hol mi olcsóbb stb kutatni a neten.

Game pass ultimatenél kb mindenki tudja mi a legolcsóbb megvalósítás menete és nem 900000000 féle helyet kell felkutatni meg átnyálazni
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...