Will Smith is csatlakozott a Fortnite-hoz

  • Írta: gorien
  • 2021. augusztus 30.
  • Letöltés
Link másolása
Mire jók a rosszfiúk? Arra, hogy beszerezzük őket a Fortnite boltjában – legalábbis a Will Smith alakította Mike Lowrey-t mindenképp. A Fortnite továbbra is képes a legvalószerűtlenebb crossovereket összehozni.

A Fortnite-ban az augusztust egy Ariana Grande-koncerttel kezdtük, a végtelen battle royale-harcokhoz azóta csatlakozott Wonder Woman, illetve a Rick és Morty Mortyja, a hétvégén pedig újabb figura érkezett Mike Lowrey képében – az Epicet nem vádolhatjuk azzal, hogy ne hozná tető alá a legszokatlanabb crossovereket is. A Will Smith által játszott zsaru a Bad Boys-filmek sztárja volt, amelyek közül tavaly futott be a harmadik rész, és talán egy negyedik is készül még.

Ahogy szokott lenni, nemcsak magát a karaktert szerezhetjük be a Fortnite Item Shopból, hiszen jár hozzá a Detective's Duffle Back Bling és a Loose Cannon Cutters névre keresztelt csákány is. A Fortnite jelenlegi szezonja űrlények körül forog, de biztosra vehető, hogy Lowrey-nak ők sem okoznak túl nagy fejtörést.

5.
5.
Josi21
#1: Filmekben valóban gagyi... Való életben még nem ittam vele. Azért fog leköpni a 1k eurós piával mert fehér vagyok ? Kétlem. Inkább azon kéne elgondolkodni, hogy miért vették a nagy fehérek a feketét állat számba. Érv ? Hallgatom, ráérek...
3.
3.
Brenor
Legyen Győzike a következő!
2.
2.
Gerzson95
Mostmár tényleg jöhetne fekete pákó.
1.
1.
Nothing
Ezzel a túlsztárolt, rasszista ripaccsal max. a csalókat büntetném, de még talán ők sem érdemelnek ilyen gagyit.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...