Diablo II: Resurrected - bepörög a barbár

  • Írta: Baloo
  • 2021. augusztus 31.
  • Videó
Link másolása
Folyamatosan pörög, hangos és lezúz mindent, ami az útjába kerül. Nem, ez nem a búgócsiga, hanem a Diablo II mindig harciasan üvöltöző izompacsirtája, a barbár, aki most egy külön bemutatkozó videót is kapott.

Szeptember végén érkezik a Diablo II újrakevert változata, amiben a Vicarious Visions a játékmenet mellett még a klasszikus ARPG átvezetőit is átdolgozta. Nemrég lezajlott a játék nyílt bétatesztje, így már nincs más dolgunk, mint kivárni a megjelenést, amire a készítők a karakterosztályok bemutatásával hangolnak:

Az első ilyen videóanyagot a barbárnak szentelték, aki a játék egyik legerősebb közelharcosa, akár két hatalmas fegyvert is forgathat egyszerre a kezeiben, és harci üvöltéseitől még a legocsmányabb démonoknak is rémálmai lesznek. A barbár emellett pedig meglehetősen mobilis, hiszen hatalmas ugrásokkal küzdheti le a távolságot az ellenségei között, illetve bevetheti az egyik legikonikusabb képességét, a whirlwindet is, amivel kvázi egy gyilkos tornádót csinál magából.

A Diablo II: Resurrected szeptember 23-án fut be PC-re, Xbox One-ra, Xbox Series X/S-re, PlayStation 4-re és PlayStation 5-re, valamint Nintendo Switchre is.

4.
4.
Josi21
Nekem sincs 3 évem, hogy újra minden karaktert maxra húzzak. Pedig ez a játék ott van a mindenkori top 3-ban. Megvárom a mobilos verziót. Az talán ad valami újat.
3.
3.
GemForge
Sajna én is sokallom a 40 dollárt... De vmi maitt úgy érzem, hogy nem fogok tudni ellenállni. :)
2.
2.
JohnSpartan
#1: Èn is teszteltem ès jól megcsinálták de, nem èr egy régi játèk ennyit. Majd használtan vagy ha le lesz értékelve.
1.
1.
Kelan
Kipróbáltam a Beta teszt alaklmával, elő is jöttek a régi jó élmények,de azért ez nem ér már 40$-t sajnos. Nekem legalább is. 10$-ért biztosan venném.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...