Játékok hadával készült a The Indie Houses Direct

  • Írta: gorien
  • 2021. szeptember 1.
  • Bejelentés
Link másolása
Hét, független játékok kiadására szakosodott kiadó fogott össze, hogy minél szélesebb közösséghez eljuttathassa ezeket az alkotásokat. A tegnapi műsorukba harmincnál is több bejelentés fért.

Augusztus elején jelentette be hét játékkiadó, hogy együttműködésük részeként egy közös műsorban hívják fel a figyelmet az általuk gondozott, független fejlesztésű játékokra. A The Indie Houses Direct tegnap menetrendszerűen meg is érkezett, és harmincnál is több cím kapott helyet benne. Alább a teljes, egyórás műsort visszanézhetitek – számos játék demója pedig elérhetővé is vált.

Az Akupara Games négy játékkal készült. A rendkívül színes Spinch a játékba bedolgozó zenészek miatt kapott helyet, a gyors és erőszakos Gone Viral a megjelenését ünnepelte, de láthattuk a kártyagyűjtögetős Kardboard Kingst és a The Darkside Detective: A Fumble in the Dark várható ingyenes kiegészítőit is.

A Fellow Traveller istállójából hat cím vett részt a műsorban. Felfedték a Glitchhikers: The Spaces Betweent, ismét felbukkant a Citizen Sleeper, és kiderült, hogy a cuki állatokkal operáló Beacon Pinest is ez a kiadó karolja fel. A Kraken Academy!! a szeptember 10-én esedékes megjelenése okán szerepelt, míg a No Longer Home és a Suzerain új platformokra látogat el.

A Neon Doctrine öt címet emelt be a szekciójába, köztük a tegnap megjelent Lamentummal és az utolsó update-jét kapó Lost Castle-lel. Szerepelt a harcművészetből ihletődő The Legend of TianDing, a fejszés platformer Jack Axe és a frissen bejelentett, belsőnézetes Devilated is.

A Raw Fury szintén hat játékot hozott magával. Hosszabban is belenézhettünk a Lara Croft alkotójának új játékába, a Dream Cycle-be, hallottunk a Kingdom: Two Crowns és a Per Aspera várható tartalmi frissítéseiről, illetve felbukkant a Sable és a Wolfstride is, míg a Townscaperrel a városépítő játék kreatív közösségét ünnepelték.

A Those Awesome Guys csak a baljós hangulatú, pakliépítős roguelike-kal, a Deepest Chamberrel szerepelt, ami jelenleg korai hozzáférésben érhető el. A Toge Productions a körökre osztott Vanaris Tactics leleplezésével, a mobilos When the Past Was Arounddal és a Coffee Talk második epizódjával készült, de az A Space for the Unbound webképregény is befért hozzájuk.

A Whithethorne Games nyolc játékkal foglalta le magának az adás utolsó tíz percét, egyebek mellett a ma megjelenő Lake-kel. Újra láthattuk az Onsen Mastert, a Princess Farmert és a Wytchwoodot, a méhtenyésztésről szóló Apicót, a macskáskávézós Calicót, illetve a The Forest Cathedral, a Teacup és a japán nyelv tanulását játékossá tevő Kana Quest sem maradt ki.

1.
1.
markoci555
Kingdom kiegészítőről most hallottam először, nagyon várós, de az egész összefogás így kicsit értelmetlennek érződik, itt egy órás videó, nem tudom kinek van ideje végignézni, főleg ilyen idiótaságokkal teletűzdelve mint a krumplizós hölgy, ráadásul mindezt alacsony felbontásban
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...