Játékok hadával készült a The Indie Houses Direct

Hét, független játékok kiadására szakosodott kiadó fogott össze, hogy minél szélesebb közösséghez eljuttathassa ezeket az alkotásokat. A tegnapi műsorukba harmincnál is több bejelentés fért.

Augusztus elején jelentette be hét játékkiadó, hogy együttműködésük részeként egy közös műsorban hívják fel a figyelmet az általuk gondozott, független fejlesztésű játékokra. A The Indie Houses Direct tegnap menetrendszerűen meg is érkezett, és harmincnál is több cím kapott helyet benne. Alább a teljes, egyórás műsort visszanézhetitek – számos játék demója pedig elérhetővé is vált.

Az Akupara Games négy játékkal készült. A rendkívül színes Spinch a játékba bedolgozó zenészek miatt kapott helyet, a gyors és erőszakos Gone Viral a megjelenését ünnepelte, de láthattuk a kártyagyűjtögetős Kardboard Kingst és a The Darkside Detective: A Fumble in the Dark várható ingyenes kiegészítőit is.

A Fellow Traveller istállójából hat cím vett részt a műsorban. Felfedték a Glitchhikers: The Spaces Betweent, ismét felbukkant a Citizen Sleeper, és kiderült, hogy a cuki állatokkal operáló Beacon Pinest is ez a kiadó karolja fel. A Kraken Academy!! a szeptember 10-én esedékes megjelenése okán szerepelt, míg a No Longer Home és a Suzerain új platformokra látogat el.

A Neon Doctrine öt címet emelt be a szekciójába, köztük a tegnap megjelent Lamentummal és az utolsó update-jét kapó Lost Castle-lel. Szerepelt a harcművészetből ihletődő The Legend of TianDing, a fejszés platformer Jack Axe és a frissen bejelentett, belsőnézetes Devilated is.

A Raw Fury szintén hat játékot hozott magával. Hosszabban is belenézhettünk a Lara Croft alkotójának új játékába, a Dream Cycle-be, hallottunk a Kingdom: Two Crowns és a Per Aspera várható tartalmi frissítéseiről, illetve felbukkant a Sable és a Wolfstride is, míg a Townscaperrel a városépítő játék kreatív közösségét ünnepelték.

A Those Awesome Guys csak a baljós hangulatú, pakliépítős roguelike-kal, a Deepest Chamberrel szerepelt, ami jelenleg korai hozzáférésben érhető el. A Toge Productions a körökre osztott Vanaris Tactics leleplezésével, a mobilos When the Past Was Arounddal és a Coffee Talk második epizódjával készült, de az A Space for the Unbound webképregény is befért hozzájuk.

A Whithethorne Games nyolc játékkal foglalta le magának az adás utolsó tíz percét, egyebek mellett a ma megjelenő Lake-kel. Újra láthattuk az Onsen Mastert, a Princess Farmert és a Wytchwoodot, a méhtenyésztésről szóló Apicót, a macskáskávézós Calicót, illetve a The Forest Cathedral, a Teacup és a japán nyelv tanulását játékossá tevő Kana Quest sem maradt ki.

1 komment - szólj hozzá!