Ilyen kiadásokban érkezik a Horizon Forbidden West

  • Írta: szlav
  • 2021. szeptember 2.
  • Hír
Link másolása
A Sony a mai naptól lehetővé tette a Horizon: Forbidden West előrendelését, így megtudhattuk, hogy milyen spéci kiadásokat kap Aloy legújabb kalandja. Ezek mellett egy rövid kedvcsinálót is kaptunk.

A Horizon: Forbidden West megjelenésére jövő februárig még várnunk kell, akik azonban már most eldöntötték, hogy mindenképp befizetnek a Guerrilla Games játékára, azok máris válogathatnak a különféle kiadások közt. A Sony a mai napon elindította az előrendelést, a fejlesztők pedig a PlayStation Blogon közzétett bejegyzésben részletesen elárulták, hogy milyen extrák járnak a különféle gyűjtői kiadások mellé.

A fent említett posztban négy különleges kiadásról esett szó, mielőtt azonban mi is bemutatnánk őket, érdemes megjegyezni, hogy azok, akik először PlayStation 4-en szeretnék játszani a játékot, később azonban szeretnének a PlayStation 5-ös verzióra váltani, azok a Digital Deluxe, a Collector's Edition, illetve a Regalla Edition csomagjaival járnak a legjobban. A "dual entitlement" ugyanis nem képezi a Standard Edition és a Special Edition részét, vagyis ezeket a kiadásokat választva csak a két generáció egyikére nevezünk be.

A Horizon: Forbidden West 2022. február 18-án érkezik PlayStation 4-re és PlayStation 5-re, magyar felirattal.

3.
3.
GemForge
Olyan kiadás nincs, amiben a lányka nem tésztaképű napközis?
1.
1.
crytek
Az is bekerülhetett volna a hírbe ,mert gondolom csak jelent valamit, hogy ez is szintén magyar feliratosan érkezik!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...