Abandoned - igazából nem is ez lesz a játék címe

  • Írta: Baloo
  • 2021. szeptember 3.
  • Hír
Link másolása
A Blue Box Game Studios még az idei év elején jelentette be a PlayStation 5-exkluzív horrorjátékot, az Abandonedot, ami egy meglehetősen elkapkodott döntésnek bizonyult - ezt nemrég maguk a fejlesztők is megerősítették.

A Blue Box Game Studios csapata áprilisban rántotta le a leplet az Abandoned című alkotásáról, ami egy belsőnézetű túlélőhorror játék lesz, kizárólag PlayStation 5-re. A fejlesztőcsapat weboldalán azonban nemrég felbukkant egy GYIK, amiben maguk a készítők is elmondták, hogy a bejelentés valószínűleg egy kicsit még korai volt.

Az Abandoned ugyanis nem a végleges címe a projektnek, hanem csak egyfajta kódnév, és a játék igazi címét majd csak a játékmenet felfedésével együtt jelenti be a Blue Box Game Studios. Hogy ez pontosan mikorra várható, arról nem nyilatkozott a csapat, mindössze annyit mondtak, hogy a játszható prológus hamarosan elérhető lesz, illetve hogy a horrorkaland megjelenése továbbra is valamikor 2022-ben esedékes.

Külön érdekesség, hogy egyes teóriák szerint a játéknak köze lesz Hideo Kojimához és a Silent Hill-szériához, de ezeket a pletykákat egyelőre tagadják a fejlesztők. Mindenesetre ezek a híresztelések jót tesznek a játék marketingjének, hiszen meglehetősen nagy az érdeklődés a projekt körül.

2.
2.
Én előbb el tdom képzelni, hogy egy új és hithű Silent Hill felfogású és FPS nézetű játék jobb is lehetne a várakozásoknál, de azt nem, hogy konkrétan ez a játék Silent Hill, vagy Metal Gear eredetű lenne. Az a cím, hogy Abandoned sok mindent is mondhat, de ha arra gondolunk, akkor ahogy a hírnév, úgy az elvárások és a felelősség is nőtt a játékkal kapcsolatban...

Gondolom menet közben annyit változtatnak rajta ennek a függvényében, hogy most már új cím is kell neki.. Ez eddig még mindig nem feltétlenül rossz a dolog, de idő is kell majd neki, hogy elkészüljön. A lényeg az lenne, hogy a készítők mindezek után ne vállaljanak nagyobbat, mint amit teljesíteni is tudnak, mert ahogy az emberiséget ismerem, már nyálcsorgatva várják a Cyberpunk 2078-at és akkor mindegy is, hogy milyen lesz maga a játék.
1.
1.
DarkCrash
Fú nagyon remélem nem Silent Hill lesz. Azt nem kéne belső nézetbe rakni mint a Resit. Silent Hill-nek szerintem nem állna jól.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...