Final Fantasy-játékokkal erősít a PlayStation Now

  • Írta: Baloo
  • 2021. szeptember 3.
  • Akció
Link másolása
Örülhetnek a Final Fantasy-rajongók, hiszen a jövő héttől kezdve egészen januárig bezárólag minden egyes hónapban egy-egy Final Fantasy-epizóddal bővül majd a PlayStation Now kínálata.

Dörzsölhetik a kezüket a JRPG-fanok, hiszen a Sony nemrég bejelentette, hogy szeptember 7-től kezdve egészen 2022. január 4-ig minden egyes hónapban egy-egy Final Fantasy-játékkal bővítik majd a PlayStation Now felhozatalát. Lássuk is a kínálatot!

Jövő hét kedden az első érkező a csapatból az eredeti Final Fantasy VII lesz, majd október 5-én csatlakozik hozzá a Final Fantasy VIII Remastered. November 2-án a Final Fantasy IX bővíti trióvá a felhozatalt, amit december 7-én alakít kvartetté a Final Fantasy X/X-2 HD Remaster. Végül, de nem utolsó sorban a Final Fantasy XII: The Zodiac Age zárja a sort, ami jövő év január 4-én kerül be a PlayStation Now kínálatába.

A felsorolt játékokat természetesen letölthetjük és/vagy streamelhetjük is PlayStation 4-re, valamint PlayStation 5-re, míg PC-n be kell érnünk a streamelés lehetőségével.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...