Minimális tartalommal rajtol az eFootball

  • Írta: fojesz
  • 2021. szeptember 3.
  • Megjelenés
Link másolása
A Konami korábban már igyekezett figyelmeztetni a játékosokat, és azt állította, lényegében demóként rajtol majd el az eFootball. Most már azt is tudjuk, hogy ez mit takar pontosan - és hát valóban nem sokat.

A Konami bejelentette, hogy szeptember 30-án rajtol el a Pro Evolution Soccer-játékok free-to-play, szolgáltatásszerűen üzemelő utódja, az eFootball. A kiadó korábban figyelmeztetett, hogy a játék kezdetben lényegében egy demónak felel majd meg, most már pedig azt is tudjuk, hogy ez pontosan mit jelent.

A kiadó szerint első körben kilenc csapat (Arsenal, Barcelona, Bayern München, Corinthians Paulista, Flamengo, Juventus, Manchester United, River Plate, São Paulo) és hat stadion (Camp Nou, Old Trafford, Juventus Stadion, Emirates Stadion, Allianz Arena, eFootball Stadium) közül választhatunk majd, és csak barátságos meccseket játszhatunk, azokat viszont egyedül és offline, illetve online multiplayerben is megtehetjük - az utóbbi esetében cross-gen támogatással. 

Ez így valóban elég szerénynek nevezhető, azonban a Konami folyamatosan frissítené a játékot, az első nagyobb letölthető tartalom pedig még az ősz folyamán be fog futni. Ez hozza majd magával a Creative Teams funkcióját, amelyben mi magunk állíthatjuk össze a csapatunkat, az ehhez kapcsolódó bajnokságot, a különféle jutalmakat ígérő Tour Event és Challenge Event játékmódokat, az Online Quick Matchet, az Online Match Lobbyt és a keresztplatformos játékot.

A frissítés vezeti be az eFootball monetizációs rendszerét is, amelyet úgy balanszoltak ki a készítők az ígéretek szerint, hogy senkit ne érjen hátrány játék közben. Az olyan extrákat későbbre ígéri a cég, mint az Edit Mode vagy a DualSense képességeinek kihasználása.

Az immár Unreal Engine-re épülő eFootball egyébként nemrég egy hosszabb gameplay videót is kapott, ezt itt nézhetitek vissza.

8.
8.
delphijos
#7: jJa, tényleg. Nem szoktam.
7.
7.
Oistrakh01
#6: Látszik nem szoktál fifázni, évről évre ha nem is sokkal de egyre jobb a gameplay..
6.
6.
delphijos
#5: Azért annál elég sokat kell várni. És ugye a FIFA pont nem az a játék hogy ha évente veszi az ember az az újdonságok miatt van, hanem kicsit “kényszer. Ha nem érdekli az embert a FUT, meg az online annyira akkor nem is kell minden évben új.
5.
5.
Oistrakh01
#3: Gamepassal a fifa is "ingyenes" csak vár rá egy kicsit az ember..
4.
4.
#3: De könnyen lehet, hogy ez az ingyenes verzió sokkal drágább is lesz és egy esetleges P2W, vagy FUT szerűség esetén még emellett rosszabb is.
3.
3.
Dízel
#1: Viszont ingyenes lesz ezt ne felejtsd el. Aki nem tudja vagy nem akarja megvenni minden evben a fifat annak ez nagyon jo alternativa. En sem fuzok hozza sok remenyt, de egy eselyt mindenkepp megerdemel. A fifanak nem konkurencia, sajnos. Pedig rajuk ferne mert mocskos dolog amit a fut gameplayel csinalnak.
2.
2.
Goofey84
Ezzel lényegében vége is a Pes-nek. Eláshatják magukat. Nagyon sajnálom, mert jobban szerettem a fifánál
1.
1.
Oistrakh01
Tiszta szégyen 2 év alatt ezt sikerült nekik összehozni, még a beigért unreal 5 motort sem tudták a játék alá tenni ehelyett maradt a 4, és hoztak egy 4 évvel ezelött is kevésnek számító játékot kinézetre, ehhez tényleg csak gratulálni tudok.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...