Filmes hírek péntek estére

  • Írta: fojesz
  • 2021. szeptember 3.
  • Cooltúra
Link másolása
Újabb halasztásokat jelentettek be a koronavírus-járvány miatt, megkapta az első előzetesét a Netflix-féle Red Notice és Roland Emmerich következő katasztrófafilmje is. Összeszedtünk néhány fontosabb filmes hírt az elmúlt napokból.

Újabb csúszásokat hozott a koronavírus-járvány

A koronavírus-járvány még mindig megkeseríti a filmstúdiók életét - mármint az övéket is. A minap például a Sony Pictures bejelentette, hogy a Ghostbusters: Afterlife november 19-re csúszik, míg a Paramount konkrétan átrendezte az egész naptárát: a Jackass Forever február 4-én, a Top Gun: Maverick május 27-én, a Mission: Impossible 7 pedig szeptember 30-án várható így.

Traileren a Netflix legdrágább filmje, a Red Notice

November 12-én kerül fel a Netflix kínálatába a Red Notice, amely a szóbeszédek szerint a szolgáltató eddigi legdrágább saját gyártású produkciója - több mint 200 millió dollárból készült. Egyébként egy akciófilmmel van dolgunk, amelyben a Dwayne Johnson alakította FBI-ügynök azt a feladatot kapja, hogy tartóztassa le a világ két legkeresettebb bűnözőjét (Ryan Reynolds és Gal Gadot). A dolog akkor vesz vicces fordulatot, amikor Johnson és Reynolds karaktere kénytelen összefogni Gadot ellenében.

Roland Emmerich új filmjében ránk szakad a Hold

2022. február 4-én kerül mozikba Roland Emmerich új katasztrófafilmje, a Moonfall. Miután a direktor már megénekelt egy idegeninváziót és egy világvégét is, alap, hogy valami durvábbal rukkolt elő: a következő alkotásában a Hold valamilyen okból összeütközik a Földdel, amit mi majd Halle Berry, Patrick Wilson, John Bradley, Michael Peña, Charlie Plummer és Donald Sutherland tolmácsolásában élhetünk át. Íme, az első előzetes:

Megmutatta magát a The Wheel of Time-sorozat is

Az Amazon készít sorozatot Robert Jordan fantasy könyvei alapján, a The Wheel of Time pedig meg is kapta az első kedvcsinálóját a minap. Az adaptáció november 19-én rajtol a Prime Video kínálatában, méghozzá mindjárt három epizóddal; ezt követi később egy-egy új rész péntekenként, az évadzáróra pedig december 24-én számíthatunk. Az Amazon egyébként már be is rendelte a folytatást.

Bónusztartalom: felkerült a YouTube-ra az eredeti Transformers-mesesorozat

A nap meglepetésével a Hasbro rukkolt elő, feltöltötte ugyanis a YouTube-csatornájára a Transformers alapján készült eredeti rajzfilmsorozat első évadát. Itt éritek el, és húzzatok bele, ha tartani szeretnétek a tempót a céggel, mert még ebben a hónapban megkapjátok a másik három szezont is!

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...