Diablo II: Resurrected - a druida és az amazon

  • Írta: szlav
  • 2021. szeptember 4.
  • Videó
Link másolása
A Diablo II: Resurrected premierjéhez közeledve folytatódik a választható karaktereket bemutató videósorozat. Ezúttal a dárdát és íjat viselő amazonnal és a természeti erőket segítségül hívó druidával ismerkedhetünk meg.

Vészesen közeleg a Diablo II: Resurrected megjelenése, így lassan ideje lesz meghoznunk a nagy döntést: melyik kasztot képviselve szállunk szembe a pokol szörnyetegeivel? A barbár, a mágus és a paladin már megkapták a saját rövid bemutatójukat, most pedig két újabb hős, velük együtt pedig két újabb videó került a terítékre.

A dárdát, íjat vagy számszeríjat viselő amazon a legtöbb esetben már az előtt a földre teríti az ellenfeleit, hogy azok a közelébe kerülhetnének, de nem retten meg a többszörös túlerő láttán sem, hiszen a mágikus villámcsapásai képesek teljes hordákat megtizedelni.

A druida első ránézésre egy egyszerű csavargónak tűnhet, ez azonban nem állhatna messzebb az igazságtól. A természeti erőket és az erdő lakóit csatába hívó kalandor félelmetes ellenfél a harctéren, pláne akkor, amikor magára ölti egy medve vagy egy vérfarkas alakját.

A Diablo II: Resurrected szeptember 23-án fut be PC-re, Xbox One-ra, Xbox Series X/S-re, PlayStation 4-re és PlayStation 5-re, valamint Nintendo Switchre.

2.
2.
Parano1d
Lehet itt bármiféle Blizzard-balhé, ezzel a játékkal kaszálni fognak.
1.
1.
Cole
Hát én tuti megveszem, hiányzik a 3-ból a druida és sosem volt meg a második rész eredetiben, ennél jobb lehetőség meg nem lesz rá később sem.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...