Újabb életjelet adott magáról a Gotham Knights

  • Írta: szlav
  • 2021. szeptember 4.
  • Képek
Link másolása
Már több mint egy teljes év eltelt a Gotham Knights bemutatója óta, a denevércsalád pedig azóta nem sokat hallatott magáról. Az októberi DC FanDome ezen változtat majd, előtte viszont érdemes lecsekkolnunk a játék hivatalos promóképét.

Robin, Nightwing, Batgirl és Red Hood kvartettje vígan pózol a Gotham Knights első hivatalos promóciós képén - azon a képen, amely jó eséllyel visszaköszön majd a játék borítóiról is. Régen láthattuk már együtt Batman növendékeit, hiszen a tavaly augusztusi előzetesek óta a WB Games szinte teljes csendben hegesztette a játékát, de ha a csúsztatott menetrendet tartva jövőre piacra küldik a fejlesztésüket, akkor lassan illik beizzítani a marketinggépezetet.

Egy új előzetes pedig nem is találhatna jobb helyet magának a DC FanDome közvetítéseinél - a képregény-univerzumot ünneplő rendezvény október 16-án tér vissza, a szervezők pedig azt már leszögezték, hogy a Gotham Knights is szerepel a menetrenden. Természetesen a filmrajongóknak is érdemes lesz követniük az eseményt, hiszen itt vetítik majd az animációs Injustice-film első előzetesét, illetve jó eséllyel szó esik majd az új Batman-filmről, a Black Adam- és a Flash-moziról, na meg persze az Aquaman folytatásáról.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...