Már az Overwatch 2-n játsszák az OWL új szezonját

  • Írta: szlav
  • 2021. szeptember 4.
  • Hír
Link másolása
Továbbra sem ismerjük az Overwatch 2 megjelenési dátumát, de nem lehet túlságosan messze a premier, hiszen az Overwatch League következő szezonját a profik már az új játék korai verzióján játsszák majd.

Amikor két évvel ezelőtt a Blizzard bemutatta az Overwatch 2-t, számos játékos felhúzta a szemöldökét, hiszen a folytatás (a sztorimissziókat leszámítva) ránézésre nem sokban különbözik az elődjétől. Ennek ellenére mostanáig úgy tűnhetett, hogy nem halad villámléptékkel a fejlesztés, hiszen továbbra sem ismerjük a játék megjelenési dátumát. Ma azonban egy érdekes bejelentéssel állt elő az OWL esportligájának alelnöke: megtudhattuk, hogy a 2022 áprilisában induló új kompetitív szezont már az Overwatch 2 korai verzióján játsszák majd.

Ez az információ igen fontos a játékosok számára, hiszen az Overwatch 2 alaposan felforgatja majd a mérkőzések menetét. Az eddigi 6v6-os felállást elhagyva a továbbiakban ötfős csapatok esnek majd egymásnak - a tankkarakterek létszámát csapatonként egy főre limitálják. Az új szabályrendszer (és az új játék) bevezetése azonban nem csak a profi játékosoknak jelenthet nagy hírt, hiszen ezek az események elég nyilvánvalóvá teszik azt is, hogy valószínűleg nincs már túlzottan messze a játék hivatalos megjelenése sem.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...