Microsoft Flight Simulator - késik a Top Gun DLC

  • Írta: gorien
  • 2021. szeptember 5.
  • Letöltés
Link másolása
Ki lehetne a repülés nagyobb szerelmese, mint a Top Gun Maverickje? Talán csak a Microsoft Flight Simulator játékosai. Arra azonban még várniuk kell, hogy ők maguk is a híres F-14-esek pilótafülkéjébe pattanjanak.

Tom Cruise 1986-ban szelte először az eget Pete 'Maverick' Mitchellként, a Top Gun: Maverickben pedig újra visszatér a szerephez – igaz, csak jövőre, a Paramount ugyanis 2022. május 27-re csúsztatta a film premierjét. A repülős filmszéria visszatérését a Microsoft Flight Simulator sem hagyta volna ki, ám a film csúszására reagálva az ingyenesnek ígért Top Gun DLC-t is elnapolták.

A PC-re és Xbox Series X/S-re is érkező kiegészítő a filmmel egy időben jelenik meg, az Xbox Game Passen keresztül is elérhető lesz. Hogy pontosan mit fog tartalmazni, azt egyelőre nem tudjuk, de az Asobo a jövőben több infóval is szolgálni fog – a film ikonikus vadászgépeit mindenesetre joggal várhatjuk.

A repülőgépszimulátor körül addig sem áll meg az élet, hiszen nem is olyan rég futott be a konzolos átirat, a jövőben pedig legendás repülőkre alapozó DLC-sorozatot és versenyrepülést is várhatunk.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...