Skabma: Snowfall - kaland a lapp legendák földjén

  • Írta: gorien
  • 2021. szeptember 5.
  • Bejelentés
Link másolása
Egy számi falu élete teljesen felbolydul, amikor egy rejtélyes betegség kezdi megfertőzni a földet, az állatokat és az embereket egyaránt. Egyedül Áilun, a kis pásztorfiún áll, hogy megmentse népét egy varázslatos sámándob segítségével.

A Red Stage Entertainment történetközpontú kalandjátéka a lapp (avagy számi) mitológia fagyos földjére vezet majd el minket. A Skabma: Snowfallban egy rénszarvaspásztor fiú, Áilu bőrébe bújunk majd, aki faluja egyetlen reménye lesz: rejtélyes betegség tizedel mindent, ami él, ezt pedig csakis a Goavddis, egy mágikus sámánbot segítségével lehet megállítani.

Áilu nagy útra indul, hogy feltárja a noaidi gyógyítók elveszett tudását és összebarátkozzon a természet négy állatszellemével. A játékban platformer-szakaszok és fejtörők is várnak majd ránk, amelyeket a környezet okos felhasználásával vagy az állatszellemek eltérő erőivel kell megoldanunk. A kaland során a számi kultúráról is sokat tanulhatunk, az élményt pedig népdalokra építő aláfestő zenék teszik majd teljessé.

A Skabma: Snowfall 2022 első negyedévében PC-re fog megjelenni, de később a konzolos kiadás is tervben van.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...