Ilyen DLC-ket várhatunk a Lost Judgmenthez

  • Írta: gorien
  • 2021. szeptember 5.
  • Letöltés
Link másolása
Még a hónapban elmerülhetünk Takayuki Yagami legújabb zavaros nyomozásában, de a történet nem ér teljesen véget az alapjáték megjelenésével. A Sega a héten közzétette, milyen ütemben és milyen kiegészítőket várhatunk.

Tavasszal tudtuk meg, hogy a Takayuki Yagami nyomozó egy második kalandra is visszatér a Yakuza-mellékág Judgment folytatásában, a Lost Judgmentben. Yagaminek egy egyre zavarosabb és zavarosabb bűnügyet kell felderítenie majd, miközben egy középiskolába is elvezet az útja, és még azzal a dilemmával is szembesülni fog, hogy a törvény vagy az igazság oldalára álljon-e. Nemrég egy csokor gameplay-felvételt kaptunk a játékhoz, a Gamescomon pedig a sztoriba tekinthetünk be hosszabban.

A szeptember 24-i megjelenés azonban még nem a végső állomás a játék számára, hiszen számíthatunk még további tartalmakra utána is, ehhez tette közé a Sega a várható roadmapet. Az előrendelők a Quick-Start Support Packkel (amelyben pénzhozó szerencsemacskát és harci boost-recepteket is találni) lesznek kapásból gazdagabbak, illetve a Detective Essentials Packkel is három nappal korábban játszhatnak. Ebben újabb kutyákat, gördeszkaparkokat és Sega Master System-játékokat kapunk.

Az október 26-ra időzített DLC a School Stories elnevezésű küldetésekre koncentrál, újabb opciókat kapunk a versenyzésre és a táncra, illetve bokszringbe is szállhatunk – az új harcstílust pedig az edzőtermen kívül is bevethetjük. A The Kaito Files nem kapott még pontosabb dátumot annál, hogy „2022 tavasza”, de ebben közel tízórányi tartalmat kapunk majd, és Kaito lép elő főszereplővé benne.

A Lost Judgment PlayStation 4-re és PlayStation 5-re, illetve Xbox One-ra és Series X/S-re jelenik meg.

2.
2.
delphijos
#1: Nekem pénteken jött meg a lemezes verzió ( 8 pénz ) , sajnos hétvégén nem sok időm jutott rá, az első “küldést” csináltam meg, De a harc az nagyon bejött. Meg a “nyomozós” feladat. Az üldözős QTE szerű rész kevésbé.
1.
1.
Kíváncsi vagyok, hova fut ki a Sega és a színész ügynöksége közötti balhé, illetve, hogy ez a PC-s megjelenés kérdés valóban a Judgement sorozat végét jelentheti-e. Vagy ez az utsó DLC, amiben Kaito a főszereplő egy változás kezdete is lehet? (Ez utóbbi nem biztos, hogy jó kérdés volt, mert a Judgement-et még nem játszottam, így nem tudom ki a hapsi és nem is vagyok rá netről kíváncsi, majd csak a játékból.)

Ami biztos, hogy be volt lengetve Game Pass-be a játék első része és egyelőre semmi, sincs belőle, lehet pont a balhé miatt. Minden esetre, ha nem jön GP-be/PC-re, akkor majd megveszem X-re, de most várok vele, hogy mi lesz. Jelenleg, ha jól néztem 40€ nem akciósan.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...