Áll a bál a Tripwire Interactive elnöke körül

  • Írta: Shifty
  • 2021. szeptember 6.
  • Hír
Link másolása
Texasban nemrég elfogadtak egy új abortusztörvényt, aminek alkalmából a Tripwire Interactive elnöke a Twitteren állt ki a politikusok által hozott döntés mellett. Azóta viszont aki él és mozog, az igyekszik elhatárolódni John Gibson véleményétől.

Múlt héten az amerikai közvéleményt alaposan megosztotta a hír, miszerint Texasban úgy módosították az abortusztörvényt, hogy a terhesség hatodik hetétől tilos az abortusz. Ezzel az állásfoglalással értett egyet John Gibson, a Tripwire Interactive elnöke a Twitteren. Gibson ugyan kihangsúlyozza, hogy nem szokott politizálni, de mint "életpárti" ember szerinte nagyon is helyes döntést hoztak meg a texasi illetékesek. A nyilatkozata óta a játékipari szereplők azonban igyekeznek hangsúlyozni, hogy nem osztják Gibson véleményét. 

Többek között Cliff Bleszinski és Cory Barlog is jelezte, hogy nem ért egyet Gibsonnal, de a Tripwire Interactive csapatával szorosan együtt dolgozó Shipwright Studios vezetősége is azonnal jelezte, nem kíván többet együttműködni a Killing Floor-sorozatot és a Maneatert is fejlesztő csapat vezetőségével. Nem sokkal később a Torn Banner Studios is közleményt adott ki, amiben jelezték, ők nem képviselik Gibson álláspontját, mert szerintük az teljesen ellentmond a nők jogaival. A csapat egyébként a Chivalry folytatása kapcsán lehet ismerős, annak kiadásáért pedig a Tripwire volt a felelős.

22.
22.
adamsfamily
#15: Nem akarlak elkeseríteni,de ez nem egy új dolog.Az elmúlt 30 évben elég sokan buktak azért mert felvállalták a véleményüket és az a munkaadónak kellemetlen volt.Elég ha csak megnézed a politikában,hogy hány embernek engedte el a kezét a pártja.
Nyílván azt leszarja mindenki,hogy a takarítónak mi a véleménye egy cégnél,de az igazgatók elég komoly lóvékat kapnak részben azért is,hogy képviseljék a céget.Bármit csinál magánemberként,azt a céggel azonosítják és azon elég nagyot lehet bukni.Magánvéleményük maximum a 4 fal között lehet,mert talán ott nem figyelnek rájuk.
21.
21.
delphijos
#15: A mai világban, főleg ha vezető vagy, akkor ez alap. Azoknak az embereknek ( főleg ha "ismertek" ) akik nem tudják hogy a nyilvános véleményüknek - még ha magán akkor is - következményei lehetnek, van egy gyűjtőneve: hülyék.
18.
18.
zozo76hun
17.
17.
zozo76hun
hogy Hofi Gezat idezzem: "igazuk van, szuljek meg es kesz!" :D
16.
16.
Zuzmo
#15: Gondolhat valaki így a vásárlói egy részére, legfeljebb utána nem ő lesz a ceo.
15.
15.
Zisten
#14: Akik egy egyén véleményét egy céggel azonosítják, azoknak van egy gyűjtőneve: hülyék. :)
14.
14.
Zuzmo
#12: Ha emiatt kevesebb játékot fog eladni a cég, kevesebb lesz a bevétel, akkor azzal megkárosította a céget. Hiába a magánvéleménye, ha a személye a Tripwire-höz köthető, hiszen ő vezeti. Ha egy senki vagy a cégnél, akkor azt gondolják, hogy ilyen véleményű valakik dolgoznak ott. Viszont, ha te vagy a ceo, akkor már a vezetésben van olyan, akinek ez a véleménye. Maga a téma egy nagyon összetett és kényes kérdés, emiatt káros, ha valaki kinyílvánítja a véleményét, mert ezzel megosztja a potenciális vásárlókat, rajongókat. Nem jó egy cégnek, ha politizál. Vagy ha egy a céghez szorosan köthető ember politizál.
13.
13.
Geribácsi
Felháborító hogy Gibson nem gyilkosságpárti és el is meri mondani.
12.
12.
Zisten
#10: Lényegtelen.
A Twitter fijókja az ő nevével van regiszrálva.
Ez ő és nem a CÉG.

Ha a cégnek van egy "Tripwire Interactive" fiókja és ott írák ezt, akkor a cég mondja.
Amíg a regisztrált név egy ember, addig az ember mondja.
11.
11.
Már kezdte is a nyilatkozgatást a csapat, hogy elhatárolódnak Gibson kommentjeitől, mert azok ellentétben állnak a cég dolgozóinak véleményével, meg ilyen BS. Le is lép most az ember és egy Aain Wilson lesz a CEO.
10.
10.
Zuzmo
#8: A twitter fiókjához oda van írva, hogy "President - Tripwire Interactive" plusz ott van stúdió linkje. Így lehet úgy is olvasni, hogy ezt a cég elnöke írta, nem szimplán, hogy John Gibson georgiai lakos.
9.
9.
crytek
#8: Mert be kell állni a csordába mert az menő....
Lásd focimeccseken térdelés stb baromságok.

Komolyan mondom ma már alap dolog olyan faszságokat felkapni ami egyébként kutyát nem érdekel,csak hogy kettéverjék egymásnak ugrasszák a társadalmat. Lásd oltott vs oltatlan pl..

Sugárba hányok az összes ilyen moslékságtól
8.
8.
Zisten
Én azt nem értem, hogy egy ember magánvéleménye egy olyan témában, ami teljesen más más világ a munkájával miért vezetik azt át a cégére?

Semmi köze egy ember magánéleti véleményének egy cég több ezer alkalmazottjának véleményéhez.
7.
7.
Heldengeist
#6: Rengetegszer böfögik oda azt az érvet, hogy "aki nem akar gyerektartást fizetni, tartsa a gatyájában". Ez egy olyan dolog, ami kettőn áll. Aki nem akar gyereket szülni, tartsa magán a bugyiját.
6.
6.
DragonBleacPiece
Gondolom Gibbons fel is neveli az összes gyereket.
5.
5.
delphijos
#2: Fellháboritó ez a klikkesedés.
4.
4.
Raam989
#2: Felháborító, hogy te felháborodsz, azon hogy én felháborodotam azon, hogy valakik felháborodotak mások felháborodottságán.
2.
2.
Szerintem létrehozhatnánk egy olyan közösséget, ami mindig totális felháborodását fejezi ki, amikor valakik a totális felháborodásukat fejezik ki. Mi lehetnénk a FÁFF.(Felháborodottak Által Felháborított Fa..fejek. Nem is tudom, mi illene ide.)

Mindegy, a néven még dolgozok, de mától indul a szervezet. Ha valaki felháborodik ettől a hírtől, akkor fel fogok háborodni a felháborodásán.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...