Október elejére került a Venom 2 premierje

  • Írta: gorien
  • 2021. szeptember 7.
  • Cooltúra
Link másolása
A Sony a lehető legjobban akarja pozícionálni a Venom: Let There Be Carnage-ot, aminek eredményeképpen ide-oda taszigálja a premiert a mozis naptárban. Remélhetőleg most már a végleges dátumon landolt a film.

Amikor befutott a Venom: Let There Be Carnage második előzetese, a szeptember 24-i premier még teljesen biztosnak tűnt. Csakhogy közben emelkedni kezdett a koronavírus-fertőzöttek száma az Egyesült Államokban, mire a Sony úgy döntött, inkább majdnem egy hónappal később küldi moziba a filmet. Aztán felröppent a pletyka arról, hogy 2022-re marad a Venom 2, de egy poszterrel később mégiscsak megerősítették október 15-ét.

Aztán befutott a Shang-Chi és a Tűz Gyűrű legendája, és kapásból egy 71 millió dolláros nyitóhétvégét produkált Amerikában (világszerte összesen 127 milliót keresett), ami a Fekete Özvegy után a pandémiás időszak második legjobb nyitánya. Ez meggyőzhette a Sony fejeseit arról, hogy érdemes minél előbb próbát tenni a Venom 2-vel is, mert előrébb hozták a premiert két héttel: az új dátum jelenleg október 1.

1.
1.
Ghabor76
Bennem volt egy nagyon ijesztően lefestett kép Venomról, amit a film valahogy úgy csavart meg, mint mikor újra nézünk egy kiskorunkba rémálmokat keltő filmet 20 év múlva felnőt fejjel. Aztán rájössz ebben nincs is semmi félelmetes.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...