Ingyen beszerezhető lett a Far Cry 3

  • Írta: Shifty
  • 2021. szeptember 8.
  • Akció
Link másolása
Közeledik a Far Cry-sorozat következő felvonásának megjelenése, a Ubisoft pedig úgy döntött, kedveskedik egy kicsit a rajongóknak. A nemes gesztus értelmében még jó pár napig teljesen ingyen zsebelhető be a Far Cry harmadik felvonása.

A Far Cry 3-ban egy Jason Brody nevű srác cipőjébe bújva egy, a civilizációtól jó ideje elvágott trópusi szigeten küzdve kellett a túlélésért küzdenünk. Ebben a könyörtelen paradicsomban csakis az erőszak és a törvénytelenség volt az egyetlen biztos pont, így csakis rajtunk múlott, hogyan alkalmazkodunk Vaas, a főgonosz őrültségeihez.

A sorozat harmadik része még 2012-ben jelent meg PC-re, PlayStation 3-re és Xbox 360-ra. Kaptunk egy hatalmas, szabadon bejárható területet, ahol tulajdonképpen teljesen szabadon vehettük fel a küldetéseket, kraftolhattunk, lootolhattunk és mindenféle kreatív módon vadászhattuk le az ellenségeinket. Ez volt az első olyan Far Cry-játék, ami a mostanra már megszokott módon emlékezetes főgonosszal jelentkezett. 

Az október 7-én boltokba kerülő Far Cry 6 pedig remek alkalom, hogy leporoljuk a harmadik felvonást. Tudja ezt a Ubisoft is, így a UbiStore-ban most teljesen ingyenesen szerezhető be a játék PC-s alapkiadása. Az akció szeptember 11-én zárul.

A Far Cry 6 PC-re, Xbox One-ra és Series X/S-re, illetve PlayStation 4-re és PlayStation 5-re fut be.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...